SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Monica Niculescu va juca duminică în semifinale și, sper, în finală la Nottingham

Monica Niculescu va juca duminică în semifinale și, sper, în finală la Nottingham

indian wells 2015 monica niculescu

indian wells 2015 monica niculescu
Monica Niculescu

Ploaia a primit un wild-card special azi la Nottingham și și-a făcut de cap pe măsura talentului. Așa că a dat peste cap toată ziua de concurs de azi, iar acest lucru ne privește direct, căci toată ziua am așteptat-o pe Monica Niculescu să evolueze în semifinale.

În mod normal, azi la prânz Monica Niculescu ar fi trebuit să joace împotriva principalei favorite, poloneza Agnieszka Radwanska, în semifinalele turneului de la Nottingham. Numai că a intrevenit ploaia și totul a fost amânat pentru mâine. Astfel, duminică, în deschiderea programului, de la ora 13.00, ora României, Monica și Agnieszka se vor afla față în față.

Mai interesantă e situația de pe cealaltă jumătate de tablou, acolo unde mai e de disputat nu doar semifinala ci și un sfert de finală. Așa că cele mai oropsite se pare că vor fi croata Ana Conjuh și americanca Sachia Vickery. Care la intervalul regulamentar se vor prezenta – una din ele, evident – să joace în semifinala cu Alison Riske. După care, la doar o oră sau două, dacă vor învinge, va disputa finala cu învingătoarea din meciul dintre Monica și Radwanska.Finala e programată la ora 16.30, ora României, dar cred că nici ei nu sunt convinși de ce au anunțat, pentru că mi-e greu să cred că vor reuși să joace toate meciurile de până atunci.4 thoughts on “Monica Niculescu va juca duminică în semifinale și, sper, în finală la Nottingham

Leave a Reply

Top