SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roland Garros 2015: O afacere elveţiană într-unul din sferturile de azi

Roland Garros 2015: O afacere elveţiană într-unul din sferturile de azi

Înaintea sfertului de finală elveţiano-elveţian, cei doi protagonişti au declarat:

Roger Federer: “Ştim exact în ce zonă preferă celălalt să joace. De aceea va trebui să ne abatem puţin de la jocul nostru tradiţional. Eu privesc meciul dintr-un punct de vedere pozitiv: un elveţian va juca în semifinale!”

Stan Wawrinka: “Pentru mine a fost mereu dificil cu Federer.”

Pare că precauţia este la ordinea zilei, cel puţin la nivel declarativ. Pe teren, însă, cei doi îşi vor asuma desigur riscuri.

.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2015: Horia Tecău l-a învins pe Florin Mergea şi e în sferturile de dublu

2 thoughts on “Roland Garros 2015: O afacere elveţiană într-unul din sferturile de azi

 1. Deci, fara nicio chestie – Stan l-a surclasat ep Roger azi! A fost atat de adunat, de concentrat, de atent si linistit in momentele importtante incat cred ca doar un taifun putea sa il deturneze! Poate daca jucam noi pe Chatrier si se intrerupea meciul am fi putut sa ne adunam un pic si sa revenim, dar nu a fost sa fie! Iar faptul ca Roger nu a convertit nicio minge de break intr-un meci din cadrul unui turneu de mare slem de la US Oen 2002 incoace spune multe despre cum a servit si cum a returnat Roger azi! Nu-i nimic, Roger, te iubim oricum!
  Si
  Ajde Noleeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Sau Stan,, daca poate continua evolutia de azi, dar m-as mira!!!!

 2. Momentul nostru…..a fost si este si va fi peste tot, numai pe zgura nu!
  Si momentul nostru este mereu, nu conteaza suprafata, turneul, adversarul, victoria sau infrangerea, conteaza sa il vad pe teren, Momentul nostru va fi unul foarte prelungit pana cand se va retrage, sau pana cand dirijorul va inchide concertul cu un gest scurt de bagheta, dupa cum spuneam odata!
  Cu Roger pe teren, un moment – un simplu moment, o simpla secunda – devine un infinit de bucurie, o desfatare a ochiului pe care nimic, dar absolut nimic in lumea asta nu o va putea egala vreodata!
  Asta inseamna un moment cu Roger in teren, pentru mine!

Leave a Reply

Top