SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep despre debutul sezonului de iarbă: ”Nu mai am presiune pe umeri acum”

Simona Halep despre debutul sezonului de iarbă: ”Nu mai am presiune pe umeri acum”

simona halep conferinta presa birmingham

simona halep conferinta presa birmingham
Simona Halep la conferinta de presa de la Birmingham

Prezentă la Birmingham în calitate de cap de serie 1, Simona Halep a susținut luni, cu o zi înaintea startului în turneu, o conferință de presă, după care a participat la All Access Hour. Iată câteva dintre declarațiile ei.

Am început să joc mai agresiv pe zgură deoarece am avut rezultate bune pe terenurile cu hard și am vrut să continui să joc așa”, a explicat Simona Halep la Birmingham. ”Nu a mers prea bine, așa că acum am revenit la stilul meu obișnuit. Cred că iarba e o suprafață bună pentru mine și sper că voi avea rezultate bune, deoarece mă simt confortabil aici”, a mai declarat Simona.


Ea a adăugat: ”Pe iarbă este dificil, pentru că totul e diferit față de zgură. E un joc foarte rapid și mingea nu sare atât de mult. Am aceleași sentimente pe care le-am avut și anul trecut, când am jucat un turneu foarte bun la Wimbledon. Sunt gata să joc un tenis bun pe iarbă”, a mai spus Halep.

Românca a povestit și ce a făcut în săptămâna de vacanță de acasă. ”Ca jucător de tenis nu ai prea multă vacanță, așa că după eliminarea de la Roland Garros mi-am luat câteva zile de pauză și am mers în orașul meu natal, Constanța. Nu am atins racheta pentru cinci sau șase zile, doar m-am plimbat rpin oraș sau împrejurimi cu prietenii sau membrii familiei. Câteodată ai nevoie de așa ceva, ca jucătoare de tenis. În fiecare săptămână sunt turnee, așa că atunci când am ocazia îmi plce să plec acasă și să mă rup de tenis”, a explicat a treia jucătoare a lumii.

Nu simt presiune, pentru că deja sunt obișnuită să fie cap de serie 1, așa că nu m-am gândit la asta prea mult. Nu mai am presiune acum, ăsta e cel mai bun lucru”, a spus principala favorită a competiției de la Birmingham. Ea a spus că eliminarea prematură de la Roland Garros a avut și o parte bună, pentru că i-a luat presiunea de pe umeri. ”Am pierdut în turul secund la Roland Garros, iar asta m-a eliberat de presiune. Vreau să stau relaxată pe teren și să joc tenisul de care știu că sunt capabilă”, a mai spus Halep la conferința de presă.

2 thoughts on “Simona Halep despre debutul sezonului de iarbă: ”Nu mai am presiune pe umeri acum”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close