SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep după victoria cu Koukalova: ”Mă simt din ce în ce mai bine pe iarbă”

Simona Halep după victoria cu Koukalova: ”Mă simt din ce în ce mai bine pe iarbă”

simona halep birmingham
simona halep birmingham
Simona Halep la Birmingham

Simona Halep a învins-o azi în optimile turneului de la Birmingham pe Klara Koukalova. Ea și-a aflat și adversara din sferturile de finală.

Mă așteptam la un meci dificil deoarece ea joacă tare pe iarbă, datorită stilului ei. Este greu să joci împotriva ei pe această suprafață, dar nu am vrut să mă gândesc la asta. Am venit aici și mi-am făcut jocul, în stilul meu, am fost agresivă și am servit bine”, a spus Simona Halep. Ea a adăugat: ”A fost un meci bun pentru mine astăzi. A fost al doilea pe iarbă pentru mine în acest an și mă simt din ce în ce mai bine pe această suprafață. Mă simt bine și nu am nici o presiune. Doar mă bucur de tenis aici, pe acest teren frumos”, a declarat Simona Halep după meciul câștigat în optimi.


Următoarea adversară a Simonei va fi franțuzoaica Kristizna Mladenovic, o jucătoare care se descurca foarte bine pe iarbă și care a învins-o pe Halep în singurul meci direct, anul trecut, la Paris, la chiar partida de debut a lui Wim Fissette în postura de antrenor al jucătoarei noastre.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep e la un meci distanță de primul loc în lume. Elina Svitolina a fost eliminată în sferturi la Beijing

3 thoughts on “Simona Halep după victoria cu Koukalova: ”Mă simt din ce în ce mai bine pe iarbă”

  1. ”pe unde a prins-o a rupt-o in bataie pe Halepp” inseamna de fapt ca a castigat in unica partida pe care au jucat-o anul trecut la Paris, adica fîs. Kiki Mladenovic nu este aceeasi de atunci dar nici Simona nu este

Leave a Reply

Top