SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Simona Halep merge în sferturi și la Dublu alături de Heather Watson. Victorie muncită !

Simona Halep merge în sferturi și la Dublu alături de Heather Watson. Victorie muncită !

Simona Halep și Heather Watson, astăzi, în meciul lor de dublu

.

După victoria de la simplu împotriva cehoaicei Klara Koukalova , Simona nu a avut timp de odihnă, pentru că urma să joace curând și în proba de dublu , pe Terenul 2 al complexului turneului de la Birmingham, alături de britanica Heather Watson   :

Beneficiare ale unui Wild Card din partea organizatorilor, Halep și Watson urmau să le aibă ca adversare pe ibericele Anabel Medina Garrigues / Arantxa Parra Santonja (locurile 36 WTA, respectiv 34, la dublu) .

Perechea româno-britanică nu a început deloc bine meciul , în primul set, adversarele distantându-se rapid la 5-0* , fără ca Simona și Heather să beneficieze de vreo sansă de Game sau de Break .  Acestea salvează o minge de set aici, dar apoi Medina Garrigues și Parra Santonja închid setul : 1-6.

.

În setul 2 , după ce au salvat 4 mingi de break , Halep și Watson aveau să își procure pentru prima oară mingi de break, pe serviciul adversarelor  și să se distanțeze la *3-1 .  Se face 4-1*, apoi urmează 2 break-uri la rând iar favoritele pe hârtie ale acestui meci și anume ibericele, se văd egalate la seturi după următorul game : 6-3

Urmează Super-tiebreak-ul unde se merge cap la cap până la 6-6 când Simona și Heather reușesc mini break-ul , cedând doar un singur punct de aici până la final. Game , Set & Match : 1-6 6-3 10-7 iar românca începe să prindă și “gustul” acestei probe și beneficiază astfel și de un antrenament bun în vederea exersărilor anumitor lovituri, întrucât, proba de simplu primează în prioritățile acesteia si nu cea de dublu.

CITEȘTE ȘI:  Rafael Nadal - Roger Federer în semifinalele de dublu de la Indian Wells!

Cele 2 și-au asigurat câte 100 de puncte WTA în clasamentul de dublu și vor întâlni mâine perechea Yung-Jan Chan / Jie Zheng (Tapei, 25 WTA / China, 27 WTA, dublu) , acestea din urmă trecând tot astăzi de favoritele #1 ale competiției Dellacqua / Mirza.

.

Să le urăm succes ! Stați cu ochii pe DoarTenis.ro în această seară și mâine, întrucât veți putea vedea fotografii + imagini Video Exclusive de la acest meci !

Daniel RaduDoarTenis.ro

4 thoughts on “Simona Halep merge în sferturi și la Dublu alături de Heather Watson. Victorie muncită !

Leave a Reply

Top