SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep poate cădea pe locul 6 în clasamentul mondial

Simona Halep poate cădea pe locul 6 în clasamentul mondial

wimbledon simona halep
wimbledon simona halep
Simona Halep la Wimbledon 2015

Eliminarea Simonei Halep în primul tur la Wimbledon i-ar putea aduce o cădere de câteva locuri în clasamentul mondial.

Simona ar putea să cadă de pe locul 3 pe 6, dacă toate astrele se vor alia împotriva ei. Concret, în clasamentul live ea are 5.151 puncte. Dacă Petra Kvitova va ajunge în sferturile de finală, aceasta o va depăşi, căci va strânge 5.300 de puncte. Apoi, Caroline Wozniacki ar putea trece peste româncă, dacă daneza va ajunge tot în sferturile de fianlă.

În fine, Ana Ivanovic sau Lucie Safarova ar putea trece peste Simona Halep, dar numai dacă una dintre ele va cuceri titlul, ceea ce din punctul meu de vedere e greu de crezut.

CITEȘTE ȘI:  WTA Roma: Simona Halep joacă joi în optimi. Iată de la ce oră și cine televizează partida. De asemenea, și Florin Mergea va juca joi

10 thoughts on “Simona Halep poate cădea pe locul 6 în clasamentul mondial

  1. Matematic Kvitova o intrece daca ajunge in R16 (posibil si probabil), Wozniaki daca ajunge in QF (posibil si probabil), iar Ivanovici si Safarova doar daca ar fi invingatoare deci clar max. una poate fi castigatoare si deci doau una dintre ele ar putea trece in fata (putin probabil sa ajunga macar una in finala). Dupa parerea mea nu va cobora mai jos de locul 5 si are sanse de 50% sa ramana pe 4.

Leave a Reply

Top