SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Sorana Cîrstea, Marius Copil şi Adrian Ungur au fost învinşi astăzi

Sorana Cîrstea, Marius Copil şi Adrian Ungur au fost învinşi astăzi

Debut nefast pentru cei trei români care au jucat astăzi în turneele ITF respectiv ATP Challenger.

Sorana Cîrstea nu-şi continută trendul uşor pozitiv, anunţat de cele două victorii din calificările Roland Garros-ului. Ea a fost învinsă astăzi în turul 1 al turneului ITF de la Brescia (50.000 USD) de italianca Claudia Giovine (24 de ani, loc 462 WTA, maximul carierei: 257) cu  6-3, 3-6, 6-2. Deşi ea a avut o revenire dătătoare de speranţe în setul 2 al meciului, în setul 3 a cedat, ceea ce denotă o fragilitate a condiţiei sale fizice, pe care o sperăm depăşită în curând.

Deşi a condus cu 3-0 în primul set al meciului cu columbianul Santiago Giraldo (64 ATP, fost 28 mondial în 2014) din primul tur al turneului Challenger de 106.500 USD de la Prostejov, Cehia,  Marius Copil a pierdut iniţiativa şi primul set cu 7-5. Setul 2 a revenit tot lui iubitului Sorana Cîrstea, cu 6-2.

Tot în primul tur a fost eliminat şi Adrian Ungur la Challengerul  de la Fürth, Germania (42.500 USD) de argentinianul Horacio Zeballos (142 ATP – fost 39 mondial în 2013) cu un clar 6-4, 6-0.

Important este ca cei trei, şi, în special, Sorana să joace cât mai mult cu putinţă, pentru a-şi (re)construi un moral bun şi un joc în consecinţă.

Vă reamintim că puteţi urmări pe site-ul nostru rezultatele (actualizate în fiecare dimineaţă) din turneele ITF, Futures şi ATP Challenger.

2 thoughts on “Sorana Cîrstea, Marius Copil şi Adrian Ungur au fost învinşi astăzi

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close