Tricou Simona Halep, tip 3D: 150 Lei, din care 40 Lei merg către o cauză nobilă. Detalii, mai jos !

.

În urmă cu ceva timp,  câțiva fani ai Simonei Halep de pe forumul sportului în cauză : TennisForum a venit cu o idee inedită: de a crea un Tricou pentru Fani realizat pe 100% din suprafața tricoului. S-a votat pe forum o Poză, s-a votat și Textul, iar acum s-a finalizat design-ul . Iată-l :

Tricou Simona Halep . Traducere text: "Intotdeauna fii tu însuți, doar dacă nu poți fi Simona Halep -> Atunci, întotdeauna fii Simona Halep"

.

Costul tricoului este 150 lei (23$ cost imprimeu pe tricou) + 4$ (transport din SUA în România) + 10$ (donație) = 37$ ce vor fi transferați   către firma americană de unde vor pleca tricourile . Transportul în interiorul României va fi Gratuit, cu ajutorul unui fan care lucreaza la o firmă de curierat. Pentru cei care locuiesc în altă țară se mai adaugă un cost de transport suplimentar (în jur de 7 euro pentru cei din UE). Dacă comanda va aduna peste 48 de tricouri, atunci prețul de la print shop va fi cu 2$ mai mic, dar orice sumă în plus va fi trecută la donație. Cineva a propus data trecută ca banii sa fie donați unei fundații susținute de Simona : Hospice Casa Speranței sau Salvați Copiii. Nu s-a hotărât încă pe forum care va fi, dar pare o idee bună.

Cei care doriți să comandați, trimiteți un mail la nightcrawl3r_shop2@yahoo.com (Daniel Radu) sau msji_g@yahoo.com (George Popescu-Orodel) cu următoarele detalii: Nume, Nr. de Telefon, Adresa, Mărime dorită, Sex ( M / F )  , dacă sunteți hotărâți să achiziționați cel puțin unul.  Întrucât și noi trebuie să plătim în avans firmei americane  (pentru ca în alt fel nu se poate) , banii trebuiesc dați în avans. prin transfer bancar, depunere numerar în cont, PayPal sau Poșta Română. Aveți nevoie doar de Buletin pentru a putea transfera banii, nimic mai mult.

.

Dacă aveți nevoie de o asigurare în plus că banii vor ajunge unde trebuie , contactați-mă (Daniel Radu) , pe Facebook https://www.facebook.com/dani.radu sau pe e-mail-ul nightcrawl3r_shop2@yahoo.com pentru acest lucru. Putem conversa și la telefon dacă doriți. Numărul îl voi trimite celor care sunt cu adevărat interesați de tricou.

Nu va exista o a doua comanda, așa că cei care vor tricoul trebuie să se hotărască in zilele următoare (în maximum 10 zile). Dimensiunile disponibile vor fi S, M, L, XL , separat pentru bărbați si femei. Dimensiunea exactă a mărimilor e trecută : AICI !

Mai multe detalii (în limba engleză) despre proiect: AICI !

.

Mai jos puteți vedea și un Videoclip cu tricoul . MrWeezyFr și alți utilizatori de pe acel Forum sunt deasemenea cei care au realizat aceste videoclipuri de AICI ! și care au avut și inițiativa proiectului de ziua Simonei de anul trecut, despre care s-a scris și în presă ! DigiSport , Sport.ro , Digi 24, ProTV, TVR etc.

.

ATENȚIE ! DoarTenis.ro nu are niciun profit de niciun fel pe baza acestui proiect sau a acestui tricou ! Este doar o campanie de promovare pentru fanii ce sunt interesați să îl achiziționeze !

Daniel RaduDoarTenis.ro

About zero