SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea s-au calificat în sferturi la turneul ITF de la Contrexeville

Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea s-au calificat în sferturi la turneul ITF de la Contrexeville

Sorana Cirstea RG 14

Sorana Cirstea RG 14
Sorana Cirste

Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea par să fie în formă foarte bună pentru turneul de la București. Ele s-au calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Contrexeville (Franța), dotat cu premii de 100.000 de dolari.

În turul secund al turneului ITF de 100.000 de dolari de la Contrexeville, Alexandra Dulgheru, principala favorită a competiției, a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0, după o oră și trei minute, pe olandeza Kiki Bertens. În sferturile de finală, Dulgheru va juca împotriva ibericei Domingues Lino.


Sorana Cîrstea a reușit să lege pentru prima oară în acest sezon două victorii la simplu și asta nu poate decât să mă bucure. Ea a învins-o în turul secund pe croata Donna Vekic, de care a dispus cu scorul de 6-7, 7-5, 6-4, la capătul unui meci de două ore și 34 de minte. Iar rezultatul, ca și lungimea partidei, îmi dovedește că Sorana se află pe drumul cel bun în procesul de revenire. Următoarea adversară a româncei va fi cea de-a opta favorită, rusoaica Yulia Putintseva.

AICI puteți vedea toate rezultatele înregistrate de sportivii români în turneele ITF din acest an.

CITEȘTE ȘI:  US Open 2015: Florin Mergea și Rohan Bopanna au fost eliminați în sferturile de dublu

3 thoughts on “Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea s-au calificat în sferturi la turneul ITF de la Contrexeville

Leave a Reply

Top