SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > BRD Bucharest Open: „Sper ca sezonul pe hard să nu fie compromis” (Alexandra Dulgheru)

BRD Bucharest Open: „Sper ca sezonul pe hard să nu fie compromis” (Alexandra Dulgheru)

Alexandra Dulgheru la conferința de presă

Ultimul meci al zilei, în care ne-o doream învingătoare pe Alexandra Dulgheru, a fost o surpriză neplăcută atât pentru ea, cât și pentru toți cei care o admiră și îi urmăresc cariera. Din cauza problemelor la genunchi, Alexandra a fost nevoită să abandoneze la scorul de 5-2 pentru Anna Tatishvili, care se va întâlni în sferturi cu favorita 1 a turneului, Sara Errani. Problemele de sănătate au fost, de altfel, tema principală a conferinței de presă pe care a susținut-o puțin după miezul nopții, doborând astfel recordul în materie de programare, pe care Monica Niculescu tocmai îl stabilise.

Citiți mai jos declarațiile Alexandrei Dulgheru, căreia îi urăm refacere rapidă și un sezon pe hard cât mai bun!

Despre meci: „După cum ați văzut și ieri, am avut probleme la genunchiul stâng. Azi, am simțit o înțepătură și în genunchiul drept, am știut că trebuie să pun stop. Mi-e greu să las un meci, dar nu s-a putut, chiar nu avea rost.”

Despre problemele de sănătate: „În timpul turneului de la Wimbledon de anul ăsta am făcut o statistică. De patru ani, am mereu probleme de sănătate la turneele de Mare Șlem. Mi se pare mult. Corpul meu e bine pregătit, dar fragil. Am jucat mult, și la junori, și la seniori. Poate că, dacă aș fi jucat mai „profi” pe vremea junioratului, nu se ajungea aici (la accidentări, n.r.).”

Despre ce urmează în 2015: „În primul rând, când voi ajunge în Spania voi merge la control. Trecerea zgură-iarbă-zgură-hard nu este ușoară pentru jucătorii de tenis, trebuie să se adapteze rapid. Sper ca sezonul pe hard să nu fie compromis. Pe hard se joacă în SUA, dar și în China, apoi în Europa. E un drum lung. Trebuie să mă odihnesc și să mă refac 3-4 săptămâni, și sper ca apoi să pot juca bine.”

Despre meciul Andreea Mitu – Monica Niculescu: „Dacă Andreea se va adapta la stilul de joc dificil al Monicăi, acesteia îi va fi greu să câștige. Oricum, va fi un meci interesant de urmărit.”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close