SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > BRD Bucharest Open: „Azi a fost rândul meu să trec mai departe” (Andreea Mitu)

BRD Bucharest Open: „Azi a fost rândul meu să trec mai departe” (Andreea Mitu)

Andreea Mitu la conferința de presă (credit foto: Doartenis.ro)

După meciul câștigat împotriva Soranei Cîrstea, Andreea Mitu a răspuns ca de obicei întrebărilor ziariștilor. Un pic obosită, dar zâmbitoare, a abordat cu mult umor întrebările acestora. Iată câteva dintre declarațiile ei:

Despre meci: „Ar fi fost mai bine să joc împotriva unei jucătoare străine, în locul Soranei. Astfel, amândouă am fi avut o șansă să trecem în turul următor. A fost abia al doilea meci pe care l-am jucat cu ea, după cel de săptămâna trecută de la Contrexeville. În acel meci ea și-a făcut treaba, eu nu, așa că a câștigat. Azi a fost rândul meu să trec mai departe.

Despre stilul de joc: „Da, mi-a scăpat din mână primul set, am avut nevoie de ceva mai mult timp de acomodare. În prezent lucrez la serviciu, să cresc procentajul primului serviciu care intră în teren. Viteza nu contează. De asemenea, lucrez și la lovitura de rever, cred că s-a văzut asta în teren.”

Andreea Mitu va juca vineri, 17 iulie, începând cu ora 15:00, în sferturile de finală ale turneului de la București, împotriva Monicăi Niculescu. Un nou meci 100% românesc. Succes, fetelor!

Leave a Reply

Top