SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Bucharest Open 2015: „Dacă am jucat trei ore pe iarbă, de ce să nu joc și trei ore pe zgură?” (Monica Niculescu)

Bucharest Open 2015: „Dacă am jucat trei ore pe iarbă, de ce să nu joc și trei ore pe zgură?” (Monica Niculescu)

Monica Niculescu la conferința de presă (credit foto: Doartenis.ro)

După meciul său de debut la cea de-a doua ediție a turneului Bucharest Open, Monica Niculescu susținut o conferință de presă. Veselă și zâmbitoare, cu mult umor, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor atât în română, cât și în engleză. Citiți mai jos câteva dintre cele mai importante declarații ale ei, dar și ale Anei Bogdan, din conferința de presă imediat următoare.

Întrebată cum se simte să joace pe zgură după sezonul lung pe iarbă, încheiat cu performanța de la Wimbledon, Monica Niculescu a răspuns cu mult umor: „Dacă am jucat trei ore pe iarbă, de ce să nu joc și trei ore pe zgură?

Despre meciul cu Ana Bogdan: „Ana a jucat foarte bine, eu eram puțin obosită și m-am complicat puțin la un moment dat. Ana joacă foarte bine pe zgură, eu încă am jucat ca pe iarbă. Pe zgură e altceva, trebuie să ai răbdare, să construiești punctul, și eu nu am avut, asta s-a întâmplat. Mă bucur că am rămas acolo în setul 3 și că am jucat peste 3 ore, și că publicul s-a bucurat de meci.”

Despre așteptările ei de la acest turneu: „Îmi doresc să ajung măcar în semifinală. Meciurile sunt grele, fetele joacă foarte bine pe zgură. Eu am nevoie de acomodare și sper să joc din ce în ce mai bine. Meciul următor nu va fi ușor, voi juca cu Teliana Pereira sau cu Kristina Kucova, ambele sunt foarte bune.”

Ana Bogdan la conferința de presă (credit foto: Doartenis.ro)

După Monica Niculescu, a fost rândul Anei Bogdan să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. Aflată la prima sa prezență pe tabloul principal al turneului de la București, grație unui wildcard, aceasta a ținut să mulțumească FRT și organizatorilor pentru bucuria enormă de a fi prezentă la turneu. De asemenea, a mulțumit și publicului: „Datorită lui m-am regăsit în setul 3, îmi doresc să revin aici și la anul și să-i revăd. Am avut mari emoții că am jucat acasă.

Despre meciul cu Monica: „E greu să joci împotriva Monicăi, iar eu am cedat mai repede decât ar fi trebuit. În setul 3 m-am simțit complet diferit, diferența în joc a fost enormă, s-a văzut și la scor. Am făcut tot ce am putut să rezist în meci, dar azi nu s-a putut mai mult.”
Întrebată care este obiectivul său pentru 2015, Ana Bogdan a declarat că își dorește să intre în Top 100 WTA.

Leave a Reply

Top