SUNTETI AICI
ACASA > Rafael Nadal > Cum a câștigat Nadal 500.000 de euro cu o semnătură

Cum a câștigat Nadal 500.000 de euro cu o semnătură

rafael nadal

rafael nadal
Rafael Nadal

Chiar și pentru fanii săi, participarea lui Rafael Nadal la Hamburg a fost surprinzătoare. Italienii de la tennisworld susțin însă că nu doar dragostea pentru zgură l-a făcut pe spaniol să plece din Manacor.

Programat în perioada 27 iulie – 2 august, turneul de la Hamburg îl va avea cap de afiș pe spaniolul Rafael Nadal. Numărul 10 mondial a acceptat să joace pe zgura din Germania, dar numai după ce i s-au îndeplinit câteva condiții. Că așa e în tenis, dragostea față de sport e condiționată uneori de anumite pretenții (și nu vreau să credeți că mă refer doar la Nadal, ci la toate numele mari din tenis care apar tam-nesam pe afișul vreunui turneu pe care nu l-ar fi urmărit nici la televizor). În cazul lui Rafa, scriu cei de la tennisworlditalia.com, pretențiile au avut 6 cifre și un wild-card acordat unui favorit al său.


Mai precis, Nadal s-ar fi îmbogățit printr-o simplă semnătură cu 500.000 de euro, iar spaniolul Jaume Munar, în vârstă de 18 ani, clasat pe locul 683 în lume, s-a ales cu o primă prezență pe tabloul principal al unui turneu ATP. Interesant e că el a luat locul unui neamț, Jan Lennard Struff, cel care ar fi primit wild-card-ul în cazul în care Nadal nu ar fi sosit în zonă.

”Rafa e un magnet pentru public„, a declarat directorul turneului, Michael Stich, și cam are dreptate. Acum, să vedem dacă își vor scoate și banii prin prezența spaniolului…

3 thoughts on “Cum a câștigat Nadal 500.000 de euro cu o semnătură

Leave a Reply

Top