SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Cupa Davis România-Slovacia, 1-2: Horia Tecău și Florin Mergea au fost învinși la dublu!

Cupa Davis România-Slovacia, 1-2: Horia Tecău și Florin Mergea au fost învinși la dublu!

Protagoniștii meciului de azi, la tragerea la sorți

Surpriză imensă în Cupa Davis! Campionul și semifinalistul de la Wimbledon, Horia Tecău și Florin Mergea, au fost învinși în trei seturi de slovacii Andrej Martin/ Igor Zelenay în meciul de dublu din cadrul întâlnirii România – Slovacia. Slovacii conduc cu 2-1 și sunt ca și calificat în barajul de promovare în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a fost învinsă astăzi de perechea Andrej Martin/Igor Zelenay cu 7-5, 6-3, 6-3, în al treilea meci al întâlnirii din Cupa Davis dintre România și Slovacia. Slovacia conduce astfel cu 2-1 la general, câștigătoarea acestei întâlniri urmând să joace barajul pentru calificarea in Grupa Mondială.

Florin Mergea și Horia Tecău erau neînvinşi în Cupa Davis începând cu 2008, în timp ce pentru slovaci a fost primul meci de dublu împreună. Iată și declarațiile jucătorilor români, după meci.

Florin Mergea: „N-a fost ziua noastră, am avut câteva șanse în primul set, puteam face break. Nu aveam voie să fac două duble la 6-5, după aceea am fost mereu cu un pas în spate. Antrenamentele pe zgură au mers bine, am avut timp să ne acomodăm cu suprafața, dar astăzi nu a fost să fie.”

Horia Tecău: „Sunt puțin dezamăgit de rezultat și de modul în care am jucat câteva puncte. Au servit bine, au returnat bine în momentele importante. Am fi putut face break in primul set, ar fi putut fi setul nostru, meciul nostru. Nu ne-am găsit ritmul pe retur și asta a făcut diferența.”

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep muncește din greu la Izvorani, sub supravegherea lui Darren Cahill

Duminică, 18 iulie, vor avea loc ultimele două meciuri de simplu. De la ora 13.00 Marius Copil va juca cu Martin Klizan, iar în al doilea meci al zilei, Adrian Ungur îl va întâlni pe Norbert Gombos.

Oana Baciu – Doartenis.ro

4 thoughts on “Cupa Davis România-Slovacia, 1-2: Horia Tecău și Florin Mergea au fost învinși la dublu!

  1. Ati vazut meciul? Ce naiba s-a intamplat? Oricum maine n-aveam nici o sansa cred maine dar is socat de infrangerea asta, Martin in general nu se inscrie la dublu si Zelenay ii un copac de 2 metri care nu stie decat sa serveasca, cum au putut Florin si Horia sa piarda cu 3-0 inca?

Leave a Reply

Top