SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu a revenit în Top 40 WTA, Sorana Cîrstea e iar în Top 150. Salturi importante și la dublu pentru Mitu și Țig

Monica Niculescu a revenit în Top 40 WTA, Sorana Cîrstea e iar în Top 150. Salturi importante și la dublu pentru Mitu și Țig

monica niculescu brd bucharest open

monica niculescu brd bucharest open
Monica Niculescu

Rezultatele obținute la BRD Bucharest Open 2015 au însemnat salturi importante pentru câteva dintre jucătoarele noastre.

Semifinalistă la turneul bucureștean, Monica Niculescu a urcat 3 locuri și a revenit în Top 40 WTA. Ea ocupă acum poziția 38 în lume, fiind a treia româncă din clasament după Simona Halep, care staționează pe 3, și Irina Begu, care a rămas pe 30.

În top 50 o mai avem pe Alexandra Dulgheru, care a coborât o poziție și e acum pe 47 în lume. În Top 100 se află și Andreea Mitu, care a urcat șaase poziții, până pe 72.

Sorana Cîrstea, eliminată în optimi la București, își continuă ascensiunea. Ea a revenit în Top 150 mondial, după ce a urcat 16 poziții, ocupând acum locul 149. Între primele 200 de jucătoare ale lumii le mai regăsim pe Patricia Țig, care a ajuns pe cel mai bun loc al carierei, 158 – în urcare 12 locuri – și Ana Bogdan, care a urcat 5 poziții și e acum pe 199.


La dublu, finalistele de la BRD Bucharest Open, Andreea Mitu și Patricia Țig, au făcut salturi foarte importante. Andreea ocupă acum locul 139 – în urcare 93 de poziții – iar Patricia este pe 193 (în urcare 158 de locuri). În fața lor se află Monica Niculescu (51, în coborâre un loc), Raluca Olaru (54, în urcare 3 poziții), Irina Begu (58) și Elena Bogdan (103, în urcare 4 poziții). De asemenea, Sorana Cîrstea e în primele 200 de jucătoare de dublu ale lumii, ea ocupând poziția 158.

4 thoughts on “Monica Niculescu a revenit în Top 40 WTA, Sorana Cîrstea e iar în Top 150. Salturi importante și la dublu pentru Mitu și Țig

    1. Mereu mi-a placut centralul din Hamburg si umbrele ce se formeaza pe teren. Sper ca Rafa sa castige si sa-l invinga pe Fognini in drumul spre titlu, iar Florin Mergea sa isi apere titlul cucerit anul trecut in cazul in care va participa.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close