SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu se califică în turul 2 al BRD Bucharest Open după un meci maraton, de 3 ore

Monica Niculescu se califică în turul 2 al BRD Bucharest Open după un meci maraton, de 3 ore

Monica Niculescu în meciul ei din primul tur. Credit Foto: DoarTenis.ro

.

Monica Niculescu (locul 41 WTA și favorita #3) s-a calificat astăzi în Turul secund la BRD Bucharest Open, după un meci maraton, de 3 ore împotriva Anei Bogdan (204 WTA, beneficiară a unui Wild Card) , scor 6-2 5-7 6-2 .

Majoritatea game-urilor au fost foarte lungi, de multe ori ajungându-se la egalitate (40-40) , de aceea, chiar dacă scorul a fost 6-2 în primul set, acesta a durat aproape o oră .  În setul 2 , Niculescu a avut *5-3 și serviciul pentru a închide meciul dar greselile neforțate comise în momentele critice au costat-o, lasând-o pe Bogdan să revină în meci, cu aceasta din urmă profitând din plin și luând următoarele 4 game-uri pentru a închide setul: 5-7 . Din păcate pentru Ana, la finalul setului secund au apărut crampele musculare și a fost nevoie de intervenția trainer-ului. Astfel , Decisivul a adus-o pe Monica în avantaj încă de la început și pe fondul unui joc mai “curat” , distanțându-se rapid la *5-1 .  Sportiva aflata pe locul 204 WTA a încercat să revină dar s-a dovedit prea târziu iar la final nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

.

6-2 5-7 6-2 iar Niculescu urmează să o întâlnească în meciul următor pe învingătoarea dintre Teliana Pereira (Brazilia, 83 WTA) și Kristina Kucova (Slovacia, 133 WTA) , asigurându-și de asemenea și 30 de puncte în clasamentul WTA.

Să îi urăm succes în continuare  !  Vom reveni cu Fotografii și declarații de la conferințele de presă !

Daniel RaduDoarTenis.ro

One thought on “Monica Niculescu se califică în turul 2 al BRD Bucharest Open după un meci maraton, de 3 ore

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close