SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Patricia Țig, noua ‘rising star’ din tenisul românesc împlinește azi 27 iulie, 21 ani. La mulți ani!

Patricia Țig, noua ‘rising star’ din tenisul românesc împlinește azi 27 iulie, 21 ani. La mulți ani!

Andreea Mitu (stânga) și Patricia Țig (dreapta), finalistele de dublu ale Bucharest Open. Foto: Facebook BRD Bucharest Open

.

Patricia Maria Țig , finalista de dublu de la turneul BRD Bucharest Open unde a făcut pereche cu Andreea Mitu , turneu la care a fost prezentă și în optimile probei de simplu pentru prima oară în carieră în circuitul WTA, împlinește azi 27 iulie 2015,  21 de ani.

Actualmente aflată pe locul 154 WTA și în plină ascensiune, Patricia va fi nevoită să își petreacă o parte din aniversarea sa pe terenurile turneului WTA de la Baku, Azerbaijan ea urmând să evolueze astăzi împotriva Oksanei Kalashnikova din Georgia în ultimul tur de calificări, cea care i-a  “răpit” , împreună cu Demi Schuurs, ei și Andreei trofeul de dublu de la turneul bucureștean.

.

Totuși, ea a primit deja un mini-“cadou” din partea turneului azer întrucât, indiferent de rezultat, va bifa cea de-a douaa apariție pe un tablou principal WTA și prima fără de Wild Card, chiar dacă va pierde, datoritã retragerii Lesiei Tsurenko. Cel mai frumos ar fi, desigur, să și câștige meciul de ziua ei. Meciul se va disputa în jurul orei 10.45 și poate fi urmărit pe internet, dacă accesați secțiunea “Transmisiunile în Direct ale meciurilor zilei” din josul paginii .

Nu putem încheia totuși fără a îi ura Patriciei La mulți ani!

CITEȘTE ȘI:  Patricia Țig s-a calificat în semifinalele turneului de la Shenzhen
Top