SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > POZA ZILEI, 24 iulie 2015: Elvețianca Patty Schnyder a revenit în competiții, iar între meciuri plimbă copilul pe alei

POZA ZILEI, 24 iulie 2015: Elvețianca Patty Schnyder a revenit în competiții, iar între meciuri plimbă copilul pe alei

patty schnyder copil revenire tenis

patty schnyder copil revenire tenis
Patty Schnyder cu fetita, dupa primul meci disputat in ultimii 4 ani

O nouă revenire de marcă a avut loc în această săptămână în tenisul feminin. Fostul număr 7 mondial, elvețianca Patty Schnyder, a jucat primul meci oficial după patru ani.

Chiar dacă a fost învinsă în primul tur al turneului ITF de 25.000 de dolari de la Darmstadt, Patty Schnyder, în vârstă de 36 de ani, a fost atracția acestei săptămâni. Mai ales că între antrenamente putea fi văzută plimbându-și fetița cu căruțul pe aleile complexului. Căci da, elvețianca a venit împreună cu fetița ei, Kim Ayla, în vârstă de 7 luni.


Scchnyder a fost foarte aproape de a câștiga în primul tur. A servit pentru meci în setul secund, la 5-3 pentru ea, dar în cele din urmă a pierdut partida disputată contra Sofiei Kovalets cu scorul de 5-7, 6-4, 7-5. Chiar și așa, îi voi spune bun venit unei noi mămici în circuit, în cazul în care va decide să redevină o jucătoare constantă în turneele ITF și, de ce nu, WTA.

2 thoughts on “POZA ZILEI, 24 iulie 2015: Elvețianca Patty Schnyder a revenit în competiții, iar între meciuri plimbă copilul pe alei

Leave a Reply

Top