SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > VIDEO: Halep e în țară: “Sunt o persoană dificilă un pic și poate cer prea mult uneori. O felicit pe Monica”

VIDEO: Halep e în țară: “Sunt o persoană dificilă un pic și poate cer prea mult uneori. O felicit pe Monica”

Simona Halep, la aeroport, duminică. Credit Foto: dolcesport.ro

.

A treia jucătoare de tenis a lumii în clasamentul WTA , Simona Halep, a revenit duminică seara în România după ce a părăsit prematur turneul de la Wimbledon și a oferit declarații “la cald” reporterilor aflați la fața loculu , în aeroport , privind numeroase subiecte.

Iată pe scurt câteva dintre declarațiile ei:

Despre Monica Niculescu:Vreau să o felicit pe Monica Niculescu pentru prestația de la Wimbledon. Ieri m-am văzut cu ea și am vorbit puțin despre meci. Ea a jucat foarte bine la acest turneu și cred că poate ajunge mai departe în competiție. Are forța de a trece de Timea Bacsinszky. Slice-ul ei incomodează multe jucătoare, mai ales pe iarbă, unde mingea sare diferit. Le țin pumnii și lui Mergea și Tecău în proba de dublu de la Wimbledon

Despre criticile care i-au fost aduse în ultima perioadă:Fiecare e liber sa spuna ce doreste, e buna si critica atunci cand ai ceva de spus. Sunt convinsa ca mai am multe de facut in tenis. Mental nu sunt jos, dar vreau sa iau o pauza de cateva zile. Imi voi reveni, nu e o drama”.

Despre schimbările dese de antrenori:Am auzit ca am record la asa ceva anul acesta, sau in ultimii 2 ani. Nu pot sa ma laud cu faptul ca schimb antrenorii foarte des, dar nu am gasit inca varianta perfecta cu care sa ma simt bine mai mult timp. Sunt o persoana dificila un pic si poate cer prea mult uneori. O sa incerc sa pun gandurile in ordine si sa vad ce decizie voi lua

Despre absența de la turneul care va avea loc săptămâna viitoare la București: Nu există șanse să joc la turneul de la București. O să merg doar să stau cu copiii, la Kids Day. Eu am spus încă de anul trecut că e greu să joc, fiindcă se dispută pe zgură și e exact în perioada în care trebuie să mă odihnesc un pic, fiindcă joc foarte mult în prima parte a anului. Îmi pare rău, sper să nu se supere fanii că nu particip. Anul trecut am făcut tot ce am putut, am jucat și accidentată, pentru ei, în special. Anul trecut a fost greu să îmi revin, după solicitarea pe care am avut-o la turneul din România și am decis să nu mai joc.”

Ca să nu fim criticați că am scoate cuvintele din context și pentru a vă face o opinie mult mai clară asupra a ceea ce a declarat sportiva, vă invităm să urmăriți Video Interviul complet cu toate declarațiile .

AICI !Credit : dolcesport.ro

.Pe

Daniel RaduDoarTenis.ro

2 thoughts on “VIDEO: Halep e în țară: “Sunt o persoană dificilă un pic și poate cer prea mult uneori. O felicit pe Monica”

Leave a Reply

Top