SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO La Singapore, Simona Halep a fost intervievată de doi copii

VIDEO La Singapore, Simona Halep a fost intervievată de doi copii

singapore simona halep raspunsuri copii

singapore simona halep raspunsuri copii
Simona Halep le-a raspuns celor doua fetite la Singapore

Simona Halep a fost ieri la Singapore, asta deja o știe toată lumea, căci ați văzut-o la yoga sau făcând pizza. Mai jos veți vedea ce surpriză a avut la conferința de presă.

Probabil că multe i s-ar putea reproșa Simonei Halep, dacă stăm să căutam nod în papură, dar de un lucru sunt sigur: în nici un caz nu i se poate reproșa că nu iubește copiii. Indiferent cât de dură ar vrea să pară în afara terenului, sau cât de nervoasă ar fi pe teren, dacă un copil vine la ea să o întrebe ceva, se înmoaie imediat. Iar asta pentru mine e mai important decât toate cele 11 titluri cucerite de ea până acum, decât toate titlurile de Grand Slam pe care le va cuceri în viitor – sunt sigur că e o chestiune de timp până va face lucrul ăsta.


Acum, că am bătut câmpii cu gîndurile mele, să revenim la lucrurile concrete. O viitoare mamă perfectă, Simona Halep a avut ieri, așa cum spuneam, de susținut și o conferință de presă, lucru firesc având în vedere că cei de la WTA au adus-o din România tocmai în Singapore cu un singur scop: acela de a promova Turneul Campioanelor. Ei bine, la un moment dat, pe scenă – căci totul a avut loc pe o scenă, în fața unei săli pline de ziariști – au urcat două fetițe, care i-au adresat câte o întrebare jucătoarei noastre. Vedeți mai jos cum s-a descurcat Simona și ce le-a răspuns.

singapore halep simona conferinta presa
Simona Halep a primit si un trofeu din partea fetitelor


CITEȘTE ȘI:  WTA Madrid 2018: Imagini cu Simona Halep la players party

Leave a Reply

Top