SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > Wimbledon 2015: Finala Federer-Djokovic, la ora 16:00!

Wimbledon 2015: Finala Federer-Djokovic, la ora 16:00!

Roger Federer la Wimbledon
Roger Federer la Wimbledon 2015
Roger Federer la Wimbledon

Djokovic și Federer s-au întâlnit pentru prima dată la Wimbledon în 2012, în semifinale, când elvețianul a câștigat în 4 seturi. Odată cu această victorie, Federer a devenit și primul jucător care l-a invins pe Djokovic la toate turneele de Mare Șlem. Elvețianul câștiga apoi finala cu Andy Murray și cucerea cel de-al șaptelea titlu al său la Wimbledon, redevenind totodată numărul 1 mondial.

În finala din 2014, Federer și Djokovic s-au întâlnit din nou, iar de data aceasta a câștigat sârbul. A fost prima finală la Wimbledon dintre cei doi și abia a doua întâlnire într-o finală de Mare Șlem. A durat 3 ore și 56 de minute, fiind cel mai lung meci al lor. Elvețianul câștiga atunci primul set, sârbul le lua pe următoarele două, iar Federer egala la 2-2 la seturi, după ce salvase o minge de meci. Setul decisiv a fost câștigat de Djokovic cu 6-4.

În 2015 este invers față de 2012: Federer a trecut de Murray în semifinală, și se întâlnește cu Djokovic în finală, pentru a câștiga cel de-al optulea trofeu la Wimbledon, turneul său preferat.

Meciul poate fi urmărit pe DigiSport, începând cu ora 16.00. 

One thought on “Wimbledon 2015: Finala Federer-Djokovic, la ora 16:00!

Leave a Reply

Top