SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Wimbledon 2015: Irina Begu, eliminată în turul III

Wimbledon 2015: Irina Begu, eliminată în turul III

Irina Begu și Maria Sharapova, Wimbledon 2015

Meciul de pe terenul 1 între Irina Begu și Maria Sharapova, din turul III al turneului de la Wimbledon, s-a încheiat cu victoria rusoaicei, scor 6-4, 6-3, după o oră și 23 de minute de joc. În debutul meciului, Irina a reușit să facă break, recuperat imediat de Sharapova. Primul set a fost strâns, jucătoarea noastră fiind aproape „umăr la umăr” cu rusoaica. În setul 2, însă, Irina s-a resimțit după pierderea primului set, iar Sharapova a reușit să se distanțeze la 5-0 și urma să servească pentru meci. Irina a revenit frumos, câștigând trei gameuri la rând, și părea că putem spera la un set decisiv.

În ciuda rezultatului, Irina făcut un meci foarte bun, cu lovituri și schimburi de mingi spectaculoase, iar jocul ei a fost aplaudat la scenă deschisă de public. În optimi, Maria Sharapova o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Z. Dyas și A. Petkovic [14].

5 thoughts on “Wimbledon 2015: Irina Begu, eliminată în turul III

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close