SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Wimbledon 2015: John Isner, un specialist al meciurilor maraton. Partida cu Cilic, întreruptă de întuneric

Wimbledon 2015: John Isner, un specialist al meciurilor maraton. Partida cu Cilic, întreruptă de întuneric

john isner wimbledon

john isner wimbledon
John Isner la Wimbledon

Americanul John Isner e un pericol pentru organizatorii de turnee și pentru Wimbledon în special. Dacă nu e programat să joace primul, are toate șansele să-l apuce noaptea pe teren, așa cum s-a întâmplat și ieri, în meciul cu Cilic.

Pentru John Isner e deja o obișnuință să joace de-a lungul a două zile la Wimbledon. Deținătorul recordului de durată al unui meci în ATP, alături de Nicolas Mahut – 11 ore și 5 minute, tot la Wimbledon, în 2010 – e pe drumul lui și la actuala ediție. Partida din turul trei, contra lui Marin Cilic, a fost întreruptă din cauza întunericului, la scorul de 7-6 (4), 6-7 (6), 6-4, 6-7 (4), 10-10. Cilic, care a condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, va fi la serviciu. Meciul se va relua tot pe Terenul 1, în jurul orei 17.00, după partida Caroline Wozniaki – Camila Giorgi.


Durata de până acum a întâlnirii este de 4 ore și 15 minute și am încredere că cei doi vor ajunge pe la 5 ore, câștigându-și fiecare serviciul.

CITEȘTE ȘI:  Eugenie Bouchard a fost învinsă în primul ei meci la Charleston

Leave a Reply

Top