SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Wimbledon 2015: La ce oră va juca azi Irina Begu contra Mariei Sharapova, dar și ceilalți români din programul zilei de azi

Wimbledon 2015: La ce oră va juca azi Irina Begu contra Mariei Sharapova, dar și ceilalți români din programul zilei de azi

irina begu wimbledon 2015

irina begu wimbledon 2015
Irina Begu la Wimbledon

Azi e o nouă zi importantă pentru români la Wimbledon 2015. Irina Begu va juca un meci important pentru orice jucătoare, contra uneia dintre favoritele certe ale competiției: Maria Sharapova.

Partida dintre Irina Begu și Maria Sharapova, cap de serie 4 la acest turneu, a fost programată a doua pe terenul 1, în jucurl orei 17.00 – 17.30. Înaintea ei, de la ora 15.00, va avea loc meciul Stan Wawrinka – Fernando Verdasco, asta ca să vă puteți face singuri calculele orei de începere a meciului Irinei, în funcție de evenimentele de la prima întâlnire. Evident, va fi în direct la DigiSport.

Tot azi, de la ora 14.15, în primul meci de pe terenul 4, îi vom ține pumnii lui Horia Tecău. Acesta va juca, alături de coechipierul său, Jean Julien Rojer, contra cuplului Andre Begemann/ Julian Knowle.


În al treilea meci de pe terenul 6, Raluca Olaru va juca, alături de Michael Venus, în primul tur al probei de dublu mixt. Adversarii lor vor fi Andre Sa și Lara Arruabarrena.

Tot de la ora 14.15, dar pe terenul 8, vor deschide programul zilei Florin Mergea și indianul Rohn Bopanna. Favoriți 9 ai competiției, aceștia vor juca împotriva perechii Thomaz Bellucci/ Guillermo Duran.

CITEȘTE ȘI:  Irina Begu, eliminată în optimi la Seul. Raluca Olaru, învinsă la Tokyo

3 thoughts on “Wimbledon 2015: La ce oră va juca azi Irina Begu contra Mariei Sharapova, dar și ceilalți români din programul zilei de azi

Leave a Reply

Top