SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Wimbledon 2015: Monica Niculescu joacă luni în optimi, de la 15.30. Tot luni avem și patru meciuri cu români la dublu

Wimbledon 2015: Monica Niculescu joacă luni în optimi, de la 15.30. Tot luni avem și patru meciuri cu români la dublu

monica niculescu wimbledon

monica niculescu wimbledon
Monica Niculescu la Wimbledon

Zi plină din punctul de vedere al românilor luni, la Wimbledon 2015.

Monica Niculescu, ultima reprezentantă a României pe tablourile de simplu la Wimbledon, va juca în optimile de finală. Meciul ei cu elvețianca Timea Bacsinszky e programat al doilea pe terenul 18. Cum prima partidă, Olga Govortsova – Madyson Keys va începe la ora 13.30, e de așteptat ca Monica să intre pe teren pe la 15.30. Meciul va fi în direct pe Digisport.

Florin Mergea va avea azi o zi foarte obositoare, el urmând să joace și la dublu și la dublu mixt. La dublu, alături de Rohan Bopanna, Florin va deschide programul pe terenul 8. De la ora 13.30, favoriții 9 ai competiției vor juca în optimi contra perechii Lukasz Kubot/ Max Mirnyi.


Apoi, la distanță de câteva ore, Florin Mergea va debuta la dublu mixt, acolo unde face pereche cu olandeza Michaella Krajicek. Favoriți 13, ei vor juca pe un teren și la o oră ce vor fi anunțate, contra perechii Robert Lindstedt/ Anabel Medina Garrigues. Partida contează pentru turul secund.

Tot la dublu mixt și tot în turul doi, va juca și Raluca Olaru. Aceasta face pereche cu Michael Venus și ei vor întâlni, nu înainte de ora 19.00, pe un teren care va fi liber, perechea Henri Kontinen/ Jie Zheng, cap de serie 15.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriți 4 ai competiției de dublu, vor juca azi în optimi împotriva cuplului ce, mai mult ca sigur, va reprezenta Australia în Cupa Davis, contra Kazakstanului, în sferturile Grupei Mondiale, peste 10 zile: Lleyton Hewitt/ Thanasi Kokkinakis.Meciul va deschide programul pe terenul 4, de la 13.30.

CITEȘTE ȘI:  Wimbledon: Simona Halep s-a calificat în optimi, unde o aşteaptă Azarenka

AICI aveți programul zilei, unul foarte plin de meciuri bune, după cum veți vedea.

2 thoughts on “Wimbledon 2015: Monica Niculescu joacă luni în optimi, de la 15.30. Tot luni avem și patru meciuri cu români la dublu

Leave a Reply

Top