SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Wimbledon 2015: Florin Mergea și Horia Tecău joacă azi în sferturile de dublu

Wimbledon 2015: Florin Mergea și Horia Tecău joacă azi în sferturile de dublu

horia tecau wimbledon

horia tecau wimbledon
Horia Tecau la Wimbledon

O nouă zi plină de emoții la Wimbledon. Horia Tecău și Florin Mergea, acum cu parteneri diferiți, vor juca în sferturile de finală ale probei de dublu. De asemenea, tot azi, dar la junioare, Jacqueline Cristian va disputa două meciuri, și la simplu și la dublu.

Pe terenul 3, în ultimul meci al zilei, Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții 4 ai competiției, vor juca împotriva cuplului Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic, cap de serie 7. Fiind a treia din program, iar înaintea ei fiind programate, de la ora 13.45, două meciuri de dublu din concursul rezervat veteranilor, vă invit pe voi să socotiți pe la cât va juca Horia, căci eu dacă o fac sigur o dau în bară. Oricum, meci va fi în direct pe DigiSport, probabil nu mai devreme de ora 15.30.

Tot în sferturile de finală ale turneului de dublu, nu înainte de ora 18.00, va juca și Florin Mergea. Alături de Rohan Bopanna ei vor juca împotriva liderilor mondiali, Mike și Bob Bryan, pentru care Florin are o adevărată atracție în acest an. De altfel, el i-a și bătut de două ori pe americani, de fiecare dată alături de Dominic Inglot. Terenul pe care se va juca partida va fi anunțat în funcție de evoluția meciurilor de pe celelalte suprafețe. Dacă ambele perechi cu români înving azi, vom avea o semifinală între ele!


În concursul junioarelor, la dublu, Jacqueline Cristian va juca alături de americanca Sofia Kenin, contra principalelor favorite, cehoaicele Miriam Kolodziejova și Marketa Vondrousova. Partida contează pentru primul tur și e a patra pe terenul 9.

CITEȘTE ȘI:  Exclusiv: 11 Români acceptați pe Tablourile de Simplu la Wimbledon ,principale și calificări. Halep, cap de afiș

Tot Jacqueline Cristian va juca azi și în turul secund al întrecerii de simplu. Ea va deschide programul pe terenul 15, urmând să joace, de la ora 13.45, contra rusoaicei Anastasia Potapova.

2 thoughts on “Wimbledon 2015: Florin Mergea și Horia Tecău joacă azi în sferturile de dublu

Leave a Reply

Top