SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > BRD Nastase Tiriac Trophy, turneul ATP de la București, confirmat și pentru anul 2016

BRD Nastase Tiriac Trophy, turneul ATP de la București, confirmat și pentru anul 2016

trofeu brd nastase tiriac 2015

trofeu brd nastase tiriac 2015
Trofeul BRD Nastase Tiriac Trophy 2015

ATP a dat publicității azi calendarul turneelor din 2016. Din fericire, pe listă se află și turneul de la București, ATP Năstase Țiriac Trophy.

Nu aveam nici o emoție că turneul bucureștean nu va figura și în calendarul anului viitor, dar tot m-am simțit mai bine când am văzut negru pe alb poziționarea lui în calendarul anului viitor. La fel ca anul acesta, turneul se va disputa în paralel cu turneul ATP 500 de la Barcelona, în săptămâna 17 a sezonului. Concret, turneul va începe la 18 aprilie 2016.

Anul acesta, titlul la București a fost câștigat de spaniolul Guillermo Garcia Lopez.


Per total, în 2016 vor avea loc 62 de turnee ATP, în 31 de țări de pe șase continente, iar AICI găsiți toate modificările, precum și un PDF cu calendarul din 2016, dacă sunteți interesați de ele.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close