SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Cincinnati: Maria Sharapova s-a retras, Simona Halep depinde doar de ea să revină pe locul 2 în lume

Cincinnati: Maria Sharapova s-a retras, Simona Halep depinde doar de ea să revină pe locul 2 în lume

maria sharapova cincinnati

maria sharapova cincinnati
Maria Sharapova

Maria Sharapova, a doua favorită a turneului de la Cincinnati, a anunțat că se retrage. Astfel, Simona Halep are șansa de a urca pe locul 2 în clasamentul mondial dacă va ajunge în finala competiției.

Revenirea Mariei Sharapova în competiții se amână. După ce săptămîna trecută nu a participat la Toronto din cauza unei accidentări la piciorul drept, acum, la Cincinnati, a anunțat cu o zi înainte de a intra în concurs, că nu poate, de asemenea, juca. Motivul e aceeași accidentare la piciorul drept, iar rusoaica, favorită 2 la Cincinnati, spune că nu vrea să riște o neparticipare la US Open forțând inutil aici.


În locul ei pe tabloul principal va intra, direct în turul 2, un lucky loser, care va juca împotriva americancei Varvara Lepchenko.

Retragerea Sharapovei este o veste bună pentru Simona Halep. Acum, românca depinde doar de ea pentru a ajunge pe locul 2 în lume, acolo unde a fost ultima dată în luna mai. Pentru a face schimb de locuri cu Sharapova, Simona are nevoie de o calificare în finală. Un lucru foarte greu, având în vedere că vine după o săptămână epuizantă la Toronto, dar nu imposibil, având în vedere că vorbim despre Simona și nu despre o sportivă oarecare.

În încheiere vă mai spun și de ce tot bat apa în piuă cu acest loc 2 care ar fi bine să fie ocupat de Simona. Deoarece capii de serie la US Open se stabilesc pe baza clasamentului mondial care va fi publicat luni. Iar clasarea pe locul 2 în lume ar echivala cu desemnarea ca favorită 2, deci un posibil meci cu Serena Williams abia în finală.

5 thoughts on “Cincinnati: Maria Sharapova s-a retras, Simona Halep depinde doar de ea să revină pe locul 2 în lume

Leave a Reply

Top