SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Cincinnati: Simona Halep va juca în optimi cu Andrea Petkovic. Meciul are loc vineri dimineață, de la ora 3.30

Cincinnati: Simona Halep va juca în optimi cu Andrea Petkovic. Meciul are loc vineri dimineață, de la ora 3.30

simona halep cincinnati

simona halep cincinnati
Simona Halep

Calificată în optimile de finală la Cincinnati după o victorie în premieră cu Kristina Mladenovic, Simona Halep va închide programul zilei de azi de la turneul american.

Pentru prima dată de la prezența ei în circuitul nord-american 2015, Simona Halep va juca în sesiunea de seară. Ea va încheia programul pe Grandstand Arena, aceeași pe care ieri a învins-o în trei seturi, la capătul unui maraton de două ore și 50 de minute, pe Mladenovic – AICI aveți detalii despre meci. Adică va juca în jurul orei 3 și jumătate dimineața, ora României. Meciul va fi transmis în direct la DolceSport 1.


Adversara Simonei va fi nemțoaica Andrea Petkovic, cap de serie numărul 15, care a învins-o cu scorul de 5-7, 6-3, 6-3 pe Camilla Giorgi, din Italia. Halep, locul 3 mondial, și Petkovic, locul 17 WTA, s-au întâlnit de 5 ori până acum, românca impunându-se în ultimele patru meciuri. De altfel ascensiunea Simonei a început cu Petkovic, în fața ei câștigând primul titlu WTA, la Nurnberg, în 2013. AICI puteți revedea imagini de atunci.

One thought on “Cincinnati: Simona Halep va juca în optimi cu Andrea Petkovic. Meciul are loc vineri dimineață, de la ora 3.30

Leave a Reply

Top