SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Cincinnati: Toate cele trei românce au fost eliminate în primul tur al calificărilor

Cincinnati: Toate cele trei românce au fost eliminate în primul tur al calificărilor

washington monica niculescu
washington monica niculescu
Monica Niculescu

Zi foarte proastă pentru românce în calificările turneului WTA de la Cincinnati. Toate cele trei compatrioate au fost învinse în primul tur.

Monica Niculescu, principala favorită a calificărilor, a fost eliminată la capătul unui meci dramatic, de belarusa Aliaksandra Sasnovich. Aceasta s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 (7), 7-6 (9).

Alexandra Dulgheru, favorita 5 a calificărilor, a fost învinsă cu scorul de 6-7, 6-1, 6-3 de slovaca Jana Cepelova, dar ceea ce e important e că Alex a avut puterea de a rezista un meci întreg după o perioadă foarte complicată din punctul de vedere al accidentărilor.


Andreea Mitu, cap de serie numărul 21, nu a avut un debut fericit pe hardul american. Ea a fost eliminată de reprezentanta gazdelor, Lauren Davis, care s-a impus cu scorul de 5-7, 6-2, 6-3.

Astfel, la Cincinnati vom fi reprezentați, în concursul feminin, doar de Simona Halep și de Irina Begu. AICI vedeți cu cine vor juca pe tabloul principal.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep este în semifinale la Roma după ce a învins-o pe Alexandra Dulgheru

2 thoughts on “Cincinnati: Toate cele trei românce au fost eliminate în primul tur al calificărilor

Leave a Reply

Top