SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO Simona Halep alături de echipa ei din SUA: Darren Cahill, Răzvan Sabău și Teo Cercel

FOTO Simona Halep alături de echipa ei din SUA: Darren Cahill, Răzvan Sabău și Teo Cercel

simona halep echipa cincinnati

simona halep echipa cincinnati
Simona Halep, alaturi de Teo Cercel, Darren Cahill si Razvan Sabau

Simona Halep a revenit pe Twitter și s-a adaptat rapid ”rigorilor„, spre bucuria fanilor. Așa că a postat o poză cu echipa ei cu care lucrează în SUA.

După cum vedeți, alături de Simona Halep la Cincinnati se află cei trei oameni care au ajutat-o și la Toronto și o vor ajuta pe parcursul tuturor competițiilor din circuitul american. Să îi luăm pe rând.

Darren Cahill, antrenorul australian care a ajutat-o mult în acest sezon, dar care la Toronto, după părerea mea, a cam lăsat-o baltă în a doua jumătate a săptămânii pentru că a trebuit să comenteze turneul masculin de la Montreal. Acum, la Cincinnati, lucrurile vor sta cu siguranță altfel, fiind un turneu mixt, deci putând să o asiste la antrenamente și, eventual, la meciuri.


Se mai află în poză Răzvan Sabău, cel care a lăsat-o baltă la propriu pe Patricia Țig, al cărei antrenor este, pentru a fi sparring-partener-ul Simonei în circuitul american. Nu vreau să critic, dar văzut din afară gestul lui pare cel puțin neprofesionist. Încă o dată, nu vreau să fiu prost înțeles. Evident că pe Simona o ajută să bată mingea cu un fost junior de top mondial și pe ea nu o acuz de nimic. Dar când intri în lumea antrenoratului, cum e cazul lui Sabău, indiferent de sport, e bine și corect să ai grijă de elevii tăi înaintea elevilor altora.

În fine, al patrulea personaj din fotografie este preparatorul Teo Cercel, unul dintre cei mai buni profesioniști din lumea sportului, și cel care a fost o constantă în echipa Simonei indiferent de numele antrenorilor.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, prima victorie la Roma. E în optimi la dublu

Cu toții, sper, vor reuși să o ajute pe Simona să revină pe locul 2 mondial (AICI vedeți care e condiția).Avizare Energetica

One thought on “FOTO Simona Halep alături de echipa ei din SUA: Darren Cahill, Răzvan Sabău și Teo Cercel

Leave a Reply

Top