SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTOGALERIE Simona Halep zâmbește din nou. A dat mingi cu autografe fanilor la Cincinnati

FOTOGALERIE Simona Halep zâmbește din nou. A dat mingi cu autografe fanilor la Cincinnati

simona halep cincinnati

simona halep cincinnati
Simona Halep s-a distrat la Cincinnati

Simona Halep a ajuns ieri la Cincinnati și pare că se simte mult mai bine după dramaticul episod prin care a trecut duminică, în finala pierdută cu Belinda Bencic.

Simona Halep a participat ieri, la Cincinnati, la All Access Hour, alături de celelalte favorite ale turneului american. Deja pentru ea astfel de evenimente au devenit o obișnuință, așa că emoțiile au dispărut și se poate bucura de fiecare moment petrecut în mijocul presei și, în cazul de la Cincinnati, al fanilor. Pentru că fiecare jucătoare a avut și momente de interacțiune cu fanii, cărora le-au dat autografe pe mingi, le-au dat chiar și înghețată.


Iată mai jos câteva imagini cu Simona aruncînd mingi cu autograful ei fanilor, dând chiar și înghețată celor care au dorit. Dar în special vreau să remarcați că ei i-a revenit zâmbetul, pare că s-a distrat de-a dreptul la întâlnirea cu iubitorii tenisului. Iar asta e cel mai important, mult mai important decât orice meci câștigat.

simona halep cincinnati
Simona Halep a fost inconjurata de fani
simona halep cincinnati
Cine mai vrea o minge cu autograful Simonei?
simona halep cincinnati
Simona a aruncat mingi fanilor
simona halep cincinnati
Simona Halep le-a dat si inghetata fanilor
simona halep cincinnati
Simona Halep, surazatoare la Cincinnati

2 thoughts on “FOTOGALERIE Simona Halep zâmbește din nou. A dat mingi cu autografe fanilor la Cincinnati

Leave a Reply

Top