SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Irina Begu și Patricia Țig ocupă cele mai bune locuri ale carierei în clasamentul WTA

Irina Begu și Patricia Țig ocupă cele mai bune locuri ale carierei în clasamentul WTA

irina begu toronto

irina begu toronto
Irina Begu

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificări pentru românce. Trebuie remarcat însă salturile făcut de Irina Begu și Patricia Țig, care ocupă acum cele mai bune poziții ale carierei la simplu. De asemenea, la dublu, Raluca Olaru a urcat pe cel mai bun loc al carierei.

Simona Halep se menține pe locul 3 și e jucătoarea cel mai bine clasată în ierarhie. E urmată de Irina Begu, care a urcat două poziții și a ajuns pe 28, cel mai bun loc al carierei. A treia româncă din clasament e Monica Niculescu, care a coborât o poziție și e acum pe 37. E urmată de Alexandra Dulgheru, care a coborât 3 locuri și e pe 52, și de Andreea Mitu, care staționează pe 74.


Patricia Țig a urcat o poziție și ocupă acum cel mai bun loc din carieră, 115. E urmată de Sorana Cîrstea, care a urcat 8 locuri și a ajuns pe 170, și de Ana Bogdan, care a căzut 7 locuri și e acum pe 184.

La dublu, Irina Begu a revenit în top 50 după sfertul de finală jucat alături de Raluca Olaru la Toronto. Ea a urcat 11 locuri și e acum pe 47 în lume. A doua româncă din ierarhia de dublu e Monica Niculescu, care a coborât o treaptă și e acum pe 51. Raluca Olaru a urcat și ea 9 poziții și e acum pe 54, cel mai bun loc al carierei.

CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2017: Raluca Olaru, singura româncă ajunsă în turul secund la dublu

Leave a Reply

Top