SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în sferturile de finală la Washington!

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în sferturile de finală la Washington!

Monica Niculescu - declaraţii după victorie

Irina Begu și Monica Niculescu au obţinut victorii muncite, dar cu atât mai preţioase, în optimile de finală la Citi Open Washington şi şi-au asigurat calificarea în sferturile de finală.

Monica Niculescu a început slab meciul cu americanca Lauren Davis (85 WTA), pierzând clar setul 1, dar a inversat total desfăşurarea meciului în setul 2. Setul 3 a fost unul echilibrat, dar Monica ne-a arătat că nu a uitat să câştige seturi decisive. Scor: Niculescu – Davis 1-6, 6-1, 6-4 în 2:17:55.

În sferturile de finală Monica Niculescu o va întâlni pe Samantha Stosur (21 WTA), favorită 2 şi una din marile favorite ale media la Citi Open, cea care în turul precedent tocmai a intrat în clubul select al jucătoarelor cu 500 de victorii în WTA.

Irina Begu, favorită 6, a câştigat cu slovena Polona Hercog (WTA) după un meci care a durat 2:38:10,  identic cu cel al Monicăi în succesiunea adjudecării celor trei seturi. Doar că acest meci a fost şi mai echilibrat, şi  mai înverşunat. Scor: Begu Hercog 3-6, 7-5, 6-4.

Adversara Irinei se va decide la noapte, în întâlnirea dintre favorita 1 Ekaterina Makarova (12 WTA) şi Naomy Broady (212 WTA), venită din calificări.

Apoi, Monica Niculescu ne-a mai oferit un motiv de bucurie, câştigând şi la dublu: Monica Niculescu / Irina Falconi (SUA) An-Sophie Mestach / Alison van Uytvanck (ambele Belgia) 6-1, 6-2 în 58 de minute.

În sferturi, Monica şi Irina (Falconi)  vor întâlni cuplul taiwanezo – chinez Cha-Jung Chiang / Chen Liang, care le-au eliminat în primul tur pe surorile Rodionova, favorite 1.

.

.

.

.

4 thoughts on “Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în sferturile de finală la Washington!

Leave a Reply

Top