SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Justine Henin despre Simona Halep: «Pe ea o urmăresc cu cea mai mare plăcere»

Justine Henin despre Simona Halep: «Pe ea o urmăresc cu cea mai mare plăcere»

simona halep justine henin toronto

simona halep justine henin toronto
Simona Halep, o poza de pus in rama: alaturi de idolul ei, Justine Henin

Invitată de onoare la Toronto, acolo unde va fi inclusă în Hall Of Fame, Justine Henin, fostul lier al tenisului mondial, nu doar s-a întâlnit cu Simona Halep, ci a şi vorbit despre româncă.

Halep e fata pe care o apreciez cel mai mult şi pe care o urmăresc mereu cu plăcere, pentru că ea încearcă să facă lucruri diferite“, a declarat Justine Henin despre Simona Halep.


Românca nu a ascuns niciodată că belgianca e idolul ei din copilărie şi că încearcă să se apropie cât mai mult de stilul ei. Iar acest lucru a fost subliniat şi de Henin: “Chiar şi când e în defensivă poate juca mingi mari. Poate încerca să pună mai multă presiune şi să vină şi la fileu un pic. Îmi aminteşte de mine un pic prin stilul de joc, chiar dacă există ceva deosebiri. Dar mi-aş dori să văd mai des în circuit jucătoare ca ea în circuit“, a mai declarat Henin.

One thought on “Justine Henin despre Simona Halep: «Pe ea o urmăresc cu cea mai mare plăcere»

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close