SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu a urcat pe locul 36 în lume. Iată ce poziții ocupă celelalte românce în clasamentul mondial

Monica Niculescu a urcat pe locul 36 în lume. Iată ce poziții ocupă celelalte românce în clasamentul mondial

washington monica niculescu

washington monica niculescu
Monica Niculescu la Washington

Ultima săptămână nu a adus schimbări majore în clasamentul mondial pentru românce. Monica Niculescu e singura care a urcat ceva mai mult.

Monica Niculescu ocupă acum locul 36 în lume, în urcare trei poziții. Ea a treia româncă din clasament, după Simona Halep, care staționează pe 3, și Irina Begu, care a coborât un loc, până pe 30. În top 100 le mai avem pe Alexandra Dulgheru, care a coborât două poziții și e acum pe 49, și pe Andreea Mitu, care a urcat un loc și e acum pe 74.

În Top 200 sunt Patricia Țig, care a coborât un loc, pe 116, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, care staționează pe 177, respectiv 178.

AICI aveți clasamentul mondial publicat azi, luni.


La dublu, lucrurile sunt aproape neschimbate. Monica Niculescu a coborât un loc și e pe 5o. E urmată de Irina Begu, care a coborât o poziție și e pe 58, și de Raluca Olaru, care a coborât un loc și e pe 63. Elena Bogdan staționează pe 103.
Elefant.ro

Leave a Reply

Top