SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Nick Kyrgios a sărit calul rău de tot: l-a jignit pe Stan Wawrinka la Montreal

Nick Kyrgios a sărit calul rău de tot: l-a jignit pe Stan Wawrinka la Montreal

nick kyrgios
nick kyrgios
Nick Kyrgios

Australianul Nick Kyrgios a demonstrat încă o dată că şi în tenis, un spotr al eleganţei, există uscături. Totul s-a întâmplat în timpul meciului de aseară, cu Stan Wawrinka.

La finalul primul set al meciului de la Montreal dintre australianul Nick Kyrgios şi elveţianul Stan Wawrinka, locul 5 mondial, australianul a avut o ieşire incredibile pentru lumea tenisului: “Kokkinakis a «lovit-o» pe prietena ta. Îmi pare să-ţi spun asta, amice”, a zis Kyrgios în timpul meciul cu Wawrinka. Australianul a rostit aceste fraze încet între două puncte, dar camerele de luat vederi au surprins momentul.

Wawrinka a abandonat în setul decisiv, la scorul de 6-7, 6-3, 4-0 în favoarea australianului. La finalul meciului, Kyrgios nu şi-a cerut scuze pentru ieşirea sa: “Am fost afectat de căldură în acel moment şi de aceea am spus acele lucruri. Am crezut că nu se aude ce spun, dar s-a întâmplat“.


Stan Wawrinka a cerut ca ATP să-l penalizeze pe jucătorul australian. “A încercat să mă evite după meci, dar l-am prins. Ceea ce i-am spus rămâne la vestiare. Ce a făcut el nu este deloc normal, indiferent dacă eşti sub presiune. Aceasta nu este prima dată când crează probleme mari pe teren prin comportamentul său şi prin ceea ce spune. Sper ca ATP să-l sancţioneze dur. Este tânăr, dar acest lucru nu este o scuză. Problema este că se poartă urât cu toată lumea din jurul lui, adversari, copii de mingi, arbitri…“, a declarat Wawrinka.

Stan Wawrinka are o relaţie de câteva luni cu croata Donna Vekic, pentru care şi-ar fi şi părăsit soţia şi copilul.

4 thoughts on “Nick Kyrgios a sărit calul rău de tot: l-a jignit pe Stan Wawrinka la Montreal

  1. A (lovit-o)???!!!
    Oricum e magar! Badaran si prost crescut!!!!
    A sarit toata lumea in sus si a aparut pe toate site-urile cand a zis Roger in meciul cu el de la Madrid ca mai e nevoie doar de un clovn,stia el ce stia!
    Poate s-or sesiza si grozavii astia de la ATP care uneori sunt mai catolici decat Papa,iar alteori inchid ochii si iarta toate idioteniile!

Leave a Reply

Top