SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roger Cup – Simona Halep despre Serena Williams: ”Învăț multe de la ea. E cea mai bună din lume”

Roger Cup – Simona Halep despre Serena Williams: ”Învăț multe de la ea. E cea mai bună din lume”

simona halep toronto centru presa

simona halep toronto centru presa
Simona Halep la centrul de presa din Toronto

Simona Halep a participat ieri la All Access Hour, la Montreal, întâlnirea cu presa mai puțin formală, la care iau parte primele opt favorite ale turneului și la care se pun și întrebări mai inedite, se fac și concursuri și multe alte lucruri care nu se petrec de regulă la conferințele de presă obișnuite.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Simona a răspuns tuturor întrebărilor, evident, și nu s-a sfiit să spună ce crede despre forma slabă a canadiencei Eugenie Bouchard, sau despre forma extraordinară a Serenei Williams, liderul mondial. ”Oamenii încep să spună diverse lucruri când începi să pierzi. E un lucru normal. Eu știu asta pentru că și eu am pățit același lucru la mine în țară”, a spus Simona. ”E dificil să comentezi astfel de lucruri, pentru că dacă obții victorii, totul e perfect, dar dacă pierzi, uneori oamenii se uită să vadă ce vadă ce faci în afara terenului și iau totul în sensul rău”, a mai spus ea.

Românca e sigură să Bouchard va reveni în top. ”Cred că Eugenie Bouchard va reveni curând în top. A mai fost acolo, știe cum să joace pentru a fi acolo. Fiecare jucătoare trece prin asta, îți consumă timp și energie, dar se mai întâmplă și astfel de lucruri”, a încheiat Halep subiectul Bouchard.


Când s-a referit la Serena Williams, Simona a avut doar cuvinte de laudă. ”Pentru mine, Serena e cea mai bună jucătoare din lume. Are atât de multă putere, nu doar fizică, dar și mentală. Cred că poate fi învinsă, dar e foarte dificil să o învingi. Am o victorie în fața ei, la Singapore, a fost cel mai bun meci pe care l-am făcut în viața mea”, a spus Simona. Ea e convinsă să Serena poate face anul acesta Marele Șlem: ”Cred că poate cucerit titlul la US Open. Cred că poate câștiga toate cele patru titluri importante din 2015”.

CITEȘTE ȘI:  Miami Open 2015. Simona Halep despre meciul cu Serena Williams: "Nu am nimic de pierdut"

Laudele la adresa americancei au continuat: ”Chiar o admir foarte mult. Ea încă joacă atât de bine și câștigă fiecare turneu la care partticipă. E plăcut să existe o jucătoare de la care poți învăța foarte multe lucruri. Pentru că eu învăț cu adevărat de la ea. Îi admir ambiția, competitivitatea de-a lungul meciurilor și că iubește să fie numărul 1 în lume. Și eu sunt luptătoare, așa că sunt capabilă să învăț multe de la ea”, a mai spus jucătoarea clasată pe locul 3 în lume.
Libris.ro

Leave a Reply

Top