SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rogers Cup: Accidentată, Simona Halep s-a retras în finala de la Toronto

Rogers Cup: Accidentată, Simona Halep s-a retras în finala de la Toronto

toronto simona halep

toronto simona halep
Simona Halep

Simona Halep a fost nevoită să se retragă în finala turneului de la Toronto în faţa Belindei Bencic, din cauza problemelor medicale. Românca a jucat accidentată la piciorul stâng, a acuzat şi probleme la abdomen, iar ca totul să fie şi mai tragic, a făcut şi o cădere de calciu. Cu toate acestea, nu a abandonat de la început, a luptat în continuare, a câştigat chiar şi un set, dar nu a mai putut continua lupta.

În finala turneului de al Toronto, Simona Halep a fost nevoită să se retragă la scorul de 7-6, 6-7, 3-0 în favoarea elveţiencei Belinda Bencic.


Simona a cerut de trei ori intervenţia trainer-ului, acuzând dureri la piciorul stâng, dar şi o cădere de calciu. Medicul i-a luat tenisunea, i-a luat temperatura, i-a pus gheaţă şi i-a dat întăritoare, dar din păcate starea jucătoarei noastre, deşi s-a ameliorat puţin, nu a putut fi readusă la cel mai bun nivel.

Chiar dacă s-a retras, Simona a demonstrat încă o dată ce mare campioană este. Ea a demonstrat tuturor ce se poate face atunci când ai voinţă, câştigând setul secund. Din păcate, la 0-3 în setul decisiv, Simona a fost nevoită să se retragă.

toronto halep tratament
Simona Halep a fost tratata de trei ori pe timpul meciului

5 thoughts on “Rogers Cup: Accidentată, Simona Halep s-a retras în finala de la Toronto

  1. E X C E P T I O N A L… Simona… A fost EVIDENT cu 2 clase peste fata asta Bencic…Daca era in conditii normale castiga fara probleme… si asa daca reusea de la 4-1 in tiebreak -ul setului 1 sa castige cum era normal.. era si mai clar si asa accidentata si afectata… PACAT… dar e bine ca si-a aratat clasa…Fata sata Bencic e fff buna dar nu are clasa in lovituri de locul 1…; e doar ff ambitioasa si tanara… Nu ajunge in varf… 1-3 Imi place dar e doar atata…

Leave a Reply

Top