SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Rogers Cup: Irina Begu și Simona Halep joacă azi la Toronto

Rogers Cup: Irina Begu și Simona Halep joacă azi la Toronto

irina begu

irina begu
Irina Begu

Două românce joacă azi la Toronto: Irina Begu și Simona Halep, una la simplu și alta la dublu.

Irina Begu debutează azi și în întrecerea de simplu de la Toronto, după ce, ieri, s-a calificat în optimile probei de dublu, alături de Raluca Olaru. La simplu, Irina va juca azi, în al treilea meci de pe terenul 4 – primul începe la ora 17.30, ca să puteți să apreciați singuri ora, probabil va începe la 21.00 – contra Olgăi Govortsova, o jucătoare venită din calificări. În turul secund, Irina va juca împotriva favoritei 5, Ana Ivanovic.

Tot azi va debuta în turneu și Simona Halep. Aceasta va juca la dublu, alături de Daria Gavrilova. Cele două ar fi trebuit să joace ieri, dar ploaia a dat peste cap tot programul zilei inaugurale și au fost amânate pentru azi. Halep și partenera ei vor întâlni perechea Darija Jurak/ Rachel Kops Jones. Meciul e programat al treilea pe terenul 3, în jurul orei 21.00, probabil.


Tot azi, Simona își va afla adversara din turul secund la simplu. Pentru acest loc se vor lupta Jelena Jankovic și Caroline Garcia. Halep e calificată direct în turul secund grație poziției de cap de serie 2.

Leave a Reply

Top