SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rogers Cup: Simona Halep după calificarea în finală: ”Pentru mine calificarea în finală e ca și cum aș fi câștigat turneul”

Rogers Cup: Simona Halep după calificarea în finală: ”Pentru mine calificarea în finală e ca și cum aș fi câștigat turneul”

simona halep toronto
simona halep toronto
Simona Halep

La finalul semifinalei câștigate în fața italiencei Sara Errani, Simona Halep a ținut, în aplauzele și urarele compatrioților noștri aflați în tribune la Toronto, discursul învingătoarei. Iată ce a declarat românca.

Mă bucur că pot juca în fața unui public atât de numeros și inimos. Vreau să le mulțumesc și canadienilor, a fost foarte plăcut să joc aici”, a declarat Simona la finalul partidei.


În ceea ce privește meciul, Simona a spus că a fost foarte greu: ”A fost un meci foarte greu, ea a jucat foarte bine. A pus multe mingi înapoi în teren. Uneori nu am fost capabilă să închid. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă ajungeam în setul 3. Sunt foarte bucuroasă să pot juca aici în Toronto”, a spus ea.

Întrebată cu cine ar dori să joace în finală, cu Serena Williams sau cu Belinda Bencic, Simona a spus că ar prefera-o pe americancă: ”Aș vrea Serena. E o mare provocare să joc cu ea. Pentru mine să știți că acest turneu e ca și câștigat că am ajuns aici în finală. Mă voi bucura de meciul de duminică indiferent cu cine voi juca”, a mai spus ea.

One thought on “Rogers Cup: Simona Halep după calificarea în finală: ”Pentru mine calificarea în finală e ca și cum aș fi câștigat turneul”

Leave a Reply

Top