SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Rogers Cup: Simona Halep s-a calificat ÎN FINALĂ la Toronto!

Rogers Cup: Simona Halep s-a calificat ÎN FINALĂ la Toronto!

simona halep toronto

simona halep toronto
Simona Halep e in semifinale la Toronto

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto! Pentru jucătoarea noastră va fi cea de-a patra finală pe care o dispută în 2015. Ea a câștigat anul acesta trei trofee.

Simona Halep a învins-o azi, în semifinalele turneului de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani, ducând astfel scorul întâlnirilor directe la 3-1 pentru ea. Pentru Simona, care este a treia jucătoare a lumii, aceasta e cea mai bună performanță obținută la Rogers Cup și o egalează pe cea a Soranei Cîrstea, care acum doi ani a jucat, de asemenea, cu trofeul pe masă la Toronto. Singurul român care a câștigat Rogers Cup a fost Andrei Pavel, în 2001, la Montreal.

În finala care e programată duminică, Simona Halep, care e a doua favorită a competiției, o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre liderul mondial, Serena Williams, și Belinda Bencic, care se află în premieră în această fază a unui turneu Premier 5. În mod normal, Serena va fi adversara Simonei, cele două urmând să joace pentru prima dată de la semifinala disputată la Miami, în primăvară, și câștigată de americancă.


Pentru Simona Halep, finala de duminică va fi cea de-a 18-a a carierei. Ea a câștigat până acum 11 titluri, dintre care trei numai anul acesta: Shenzhen, Dubai și Indian Wells. Celelalte trofee au fost obținute în 2014 (Doha și București) și 2013 (Nürnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova și Sofia).

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, după victoria de la Roma: "Sunt fericită cu jocul meu şi mă simt mulţumită de atitudinea mea"

5 thoughts on “Rogers Cup: Simona Halep s-a calificat ÎN FINALĂ la Toronto!

Leave a Reply

Top