SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, după retragerea din finala de la Toronto: ”În setul doi am continuat să joc pentru suporteri”

Simona Halep, după retragerea din finala de la Toronto: ”În setul doi am continuat să joc pentru suporteri”

simona halep ajutor toronto

simona halep ajutor toronto
Simona Halep a primit de trei ori ajutorul medicului la Toronto

Nevoită să abandoneze din cauza problemelor de sănătate, în setul decisiv al finalei de la Toronto, Simona Halep a explicat la conferința de presă de după meci ce s-a întâmplat și ce a făcut-o să nu se retragă mai devreme.

În primul set am simțit unele dureri musculare. Apoi, durerea s-a dus spre genunchi. În setul secund m-am simțit însă mai rău, aveam crampe la stomac, amețeli”, a declarat Simona Halep. De altfel, atunci medicul a venit pe teren și i-a măsurat tensiunea, temperatura și i-a dat niște întăritoare. La finalul partidei, organizatorii au anunțat că motivul oficial al retragerii îl reprezintă problemele de sănătate cauzate de căldura de la Toronto.


În continuare, Simona a explicat ce a făcut-o să continue să joace în setul doi, deși era evident pentru oricine că nu era deloc bine. ”Nu sunt obișnuită să renunț și nu îmi place să abandonez în felul acesta. Dar de această dată a fost prea mult. Nu era o accidentare, ci corpul meu nu mai putea. Am decis prea târziu, totuși, cred că a fost prea târziu când am decis să abandonez”, a mai spus Simona, care a lăsat, cred, să se înțeleagă că nu va juca la Cincinnati. Ceea ce cred că ar fi o decizie firească, dacă ar fi să mă întrebați pe mine.

Halep a continuat: ”Nu știu de ce am continuat să joc în setul secund. Poate pentru fani, care au strigat mereu, m-au încurajat și m-au făcut să merg mai departe. Nu știu nici acum de ce am continuat să joc în setul doi, dar mă bucur că am făcut-o și a fost uimitor. Sunt fericită că am reușit sa găsesc forța să câștig setul”, a încheiat Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2018: Irina Begu este în turul secund. Simona Halep şi-a aflat adversara

One thought on “Simona Halep, după retragerea din finala de la Toronto: ”În setul doi am continuat să joc pentru suporteri”

Leave a Reply

Top