SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Trei românce joacă în calificări la Cincinnati: Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu

Trei românce joacă în calificări la Cincinnati: Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu

washington monica niculescu
washington monica niculescu
Monica Niculescu

Trei românce vor juca, de azi, în calificările turneului de la Cincinnati: Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu.

Monica Niculescu a avut ghinion la Cincinnati. Ea a fost prima sub linia jucătoarelor direct acceptate pe tabloul principal, astfel că e cap de serie numărul 1 în calificări. Prima adversară va fi, pentru Monica, belarusa Aliaksandra Sasnovich. În turul secund, care e și cel decisiv pentru calificarea pe tabloul principal, Monica ar urma să joace contra învingătoarei dintre Timea Babos și Heather Watson.

Alexandra Dulgheru, care își face reapariția după turneul de la București, unde a jucat cu lacrimi în ochi din cauza durerilor la genunchi, este cap de serie numărul 5 și va juca în primul tur contra slovacei Jana Cepelova. În turul secund al calificărilor, Alexandra ar urma să joacă cu învingătoarea meciului dintre Kateryna Bondarenko și Lara Arruaberrena.


În fine, Andreea Mitu, care a fost desemnată cap de serie numărul 21, va juca în primul tur contra americancei Lauren Davis. În turul secund, Andreea ar urma să joace contra învingătoarei dintre Annika Beck și Nicole Gibbs.

Pe tabloul principal le așteaptă Simona Halep, care e cap de serie numărul 3, și Irina Begu. AICI vedeți cu cine vor juca cele două.

CITEȘTE ȘI:  Irina Begu a semnat cu CSM București. Ea a plecat ieri la pregătire în Dubai

Leave a Reply

Top