SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > US Open 2015: Se știe când vor juca româncele în primul tur. Luni o vom vedea doar pe Andreea Mitu

US Open 2015: Se știe când vor juca româncele în primul tur. Luni o vom vedea doar pe Andreea Mitu

andreea mitu

andreea mitu
Andreea Mitu

Organizatorii US Open 2015 au decis cine va deschide programul primei zile a ultimului turneu de Grand Slam al anului. Noi vom avea luni emoții doar pentru Andreea Mitu.

Organizatorii au decis ca în ziua inaugurală a US Open 2015 să evolueze jucătorii și jucătoarele de pe jumătățile superioare ale tablourilor de simplu de la masculin și de la feminin. Asta înseamnă că noi îi vom ține luni pumnii doar Andreei Mitu, care va juca împotriva cehoaicei Tereza Smitkova.

Orele nu au fost stabilite, vor fi publice duminică, dar cert e că vom avea o zi foarte interesantă, cu principalii favoriți, Novak Djokovic și Serena Williams în acțiune, dar și cu un meci emoționant, cel susținut de Mardy Fish, aflat la ultimul turneu din carieră.
AICI vedeți cu cine va juca Monica Niculescu în primul tur.
Mâine veți putea descoperi pe acest site, sau direct pe usopen.org, dacă nu veți avea răbdare să vi-l dau eu, programul complet al zilei de luni, cu ora meciului Andreei Mitu.


Toate meciurile de la US Open vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport, iar șansele de a vedea meciuri mai multe și mai interesante sunt și mai mari, având în vedere că vor exista streamuri de pe 11 terenuri, în loc de 7 ca până acum.

Marți vor intra în cursă jucătorii și jucătoarele de pe jumătățile inferioare ale tablourilor de simplu, acolo unde noi le avem pe Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru.

AICI vedeți cu cine vor juca româncele de pe tabloul principal.

One thought on “US Open 2015: Se știe când vor juca româncele în primul tur. Luni o vom vedea doar pe Andreea Mitu

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close