SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > US Open 2015: Darren Cahill după tragerea la sorţi: “Simona Halep are şanse mari la finală”

US Open 2015: Darren Cahill după tragerea la sorţi: “Simona Halep are şanse mari la finală”

darren cahill

darren cahill
Darren Cahill US Open

La tragerea la sorţi a US Open a asistat, din postura de expert ESPN, şi antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill. Acesta a vorbit la final, evident, şi despre şansele româncei la această competiţie.

E important că Simona a stat departe de partea de tablou a Serenei, de fapt asta a fost și ținta la Cincinanti“, a declarat Darren Cahill, care confirmă astfel că obiectivul, deşi nedeclarat, a fost revenirea pe locul 2 în lume. Că strategia a funcţionat o dovedeşte şi faptul că acum Sharapova, cap de serie 3, a căzut pe partea de tablou a Serenei la US Open.

În ceea ce priveşte parcursul Simonei de la actuala ediţie a turneului american, Darren a declarat: “Are meci greu în turul 3 cu Alize Cornet. Nu sunt meciuri ușoare nici în primele tururi. Simona poate avea sfert cu Safarova, care e finalista de la Roland Garros. De asemenea, mai sunt pe partea ei Azarenka, Kerber, Lisiki, toate jucătoare bune. Simona are şanse mari la finală, dar sunt şi multe pericole pe drumul până spre finală“, a încheiat Darren Cahill.


AICI vedeţi cu cine au căzut jucătoarele din România la US Open 2015.

CITEȘTE ȘI:  US Open 2015: Andreea Mitu, singura româncă din programul de azi

2 thoughts on “US Open 2015: Darren Cahill după tragerea la sorţi: “Simona Halep are şanse mari la finală”

  1. Am văzut in direct tragerile la sorți si comentariile lui Darren Cahill,..Simona ar lua cea mai buna decizie a carierei daca l-ar angaja full time antrenor pe Darren, este un foarte bun strateg, sfaturile din meciurile de la Toronto si Cincinatti au fost extraordinare si comentariile lui atat despre meciurile băieților cat si de pe cel al fetelor mi-a dat senzația ca este un foarte bun cunoscător al tuturor tenismenilor de pe tablou, al slăbiciunilor si puterii fiecăruia, o evaluare excelenta, dar cum se întâmpla de obicei, vor exista surprize. Mult succes tuturor romanilor!!!

Leave a Reply

Top