SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > US Open 2015: Simona Halep la întâlnirea cu ziariștii: ”Țin cu Serena, dar dacă vom juca finala vreau ca eu să câștig”

US Open 2015: Simona Halep la întâlnirea cu ziariștii: ”Țin cu Serena, dar dacă vom juca finala vreau ca eu să câștig”

simona halep us open 2015

simona halep us open 2015
Simona Halep a dat zeci de interviuri la US Open

Simona Halep a participat ieri la Media Day la US Open. Ea s-a întâlnit cu reporterii, răspunzând cu răbdare zecilor de întrebări venite din parte acestora. E și normal ca ziariștii străini să fie interesați de ea, pentru că, la actuala ediție a US Open, Simona e cea mai mare amenințare a Serenei Williams în încercarea acesteia de a face un Grand Slam istoric.

Simona Halep a demonstrat încă o dată ce fel de caracter deosebit este, reafirmând că speră ca americanca să scrie istorie la US Open. Cu o excepție: să nu joace cu Simo în finală: ”Dacă nu voi fi eu în finală, îmi doresc ca Serena să cucerească titlul. Dacă voi juca eu cu ea în ultimul act, evident, vreau ca eu să câștig”, a declarat jucătoarea noastră.

Având cel mai bun rezultat la US Open sfertul de finală jucat în 2013, Simona poate da lovitura anul acesta, la ediția la care este cotată cu șansa a doua la titlu. Ea a recunoscut că nu are o explicație pentru care nu a reușit meciuri prea bune la Flushing Meadow. ”Chiar nu știu de ce s-a întâmplat asta, dar cred că nu am crezut că am vreo șansă de a face un rezultat mare aici”, a declarat Simona Halep. ”Acum mă simt mult mai bine. Mă simt mult mai încrezătoare. Am avut două săptămâni extraordinare înaintea acestui turneu, așa că acest lucru mă va ajuta. Vreau să mă bucur de tenis și să nu am nici un fel de presiune. Joc bine când am presiune, dar să nu fie totuși prea mare”, a declarat Simona. Care cred că la această ediție chiar nu are de ce să-și pună presiune pe ea, toată lumea văzând-o mare favorită pe Serena. Câteodată e mai ușor să obții rezultate mari când vii din umbră.


În final, Halep a vorbit din nou de ceea ce înseamnă un turneu de Grand Slam pentru ea. ”Nu e ușor să joci turnee în fiecare săptămână, așa că atunci când participi la un Grand Slam simți presiunea mai mult. Trebuie să ne gândim că e un turneu normal și că trebuie să luăm totul pas cu pas, zi cu zi. E dificil să joci la un Grand Slam, sunt sigură de asta. Trebuie să îmi îmbunătățesc gândirea, trebuie să fiu puternică în timpul turneelor de Grand Slam și să mă bucur de tot ceea ce se întâmplă”, a declarat Simona Halep, care deși e una dintre cele mai puternice jucătoare din lume, nu are, totuși, o mare experiență la turneele de Mare Șlem. Ea are până acum exact atâtea participări la turneele de Grand Slam câte titluri are Serena, adică 21!

AICI vedeți ce decizia a luat Simona Halep referitoare la participarea în turneul de dublu mixt.

Totuși, experiența acumulată îi dă șansa Simonei să își îmbunătățească felul de a vedea lucrurile: ”Acum sunt mult mai relaxată când mă antrenez. Sunt mult mai încrezătoare că pot juca un tenis bun pe terenurile de hard”, a încheiat ea.

2 thoughts on “US Open 2015: Simona Halep la întâlnirea cu ziariștii: ”Țin cu Serena, dar dacă vom juca finala vreau ca eu să câștig”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close