SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Victorie senzaţională a Patriciei Ţig şi rezultat pe măsură! S-a calificat în finala de la Baku!

Victorie senzaţională a Patriciei Ţig şi rezultat pe măsură! S-a calificat în finala de la Baku!

patricia tig

Patricia Țig a mai reușit o minune la Baku. Venită din calificări, românca a învins-o pe principala favorită și a ajuns în finala turneului de 250.000 de euro!

Patricia Maria Ţig – Anastasia Pavlyuchenkova 6-3, 6-2 după un meci în care Patricia a jucat  cu favorita numărul 1 a turneului de la Baku fără teamă, sigură pe ea, a imprimat o viteză ridicată, care a obligat-o pe Pavlyuchenkova să greşească mult, în căutarea unor soluţii pe care nu le-a găsit niciodată.

Meciul a început cu break-uri de fiecare parte, dar Patricia a rupt din nou la 2-2, reuşind  graţie unui serviciu excelent să-şi menţină avantajul. Mai mult ea a încheiat setul cu un nou break, al treilea.

În setul 2, Patricia a început în trombă: break pentru 2-0, din nou break pentru 4-0. A cedat apoi un break (după ce a avut două mingi de 5-0), pe fondul unei scăderi temporare, dar istoria din prima semifinală (vezi mai jos) nu s-a repetat şi Patricia s-a impus cu 6-2, încheind din nou cu un break, pentru a 6-a victorie consecutivă la acest turneu!

Această victorie o urcă pe Patricia până (cel puţin) pe locul 116 în clasamentul WTA! Şi iată că “linia dreaptă înaintea primei sute” despre care vorbeam ieri, devine din ce în ce mai scurtă!

În finală, ea va întâlni o altă rusoaică Margarita Gasparyan şi ea o revelaţie a turneului, pe care l-a început de pe locul 112. În semifinală, Gasparyan a trecut de Karin Knapp cu 6-3, 5-7, 6-3, după ce a pierdut setul 2 de la 4-0.

După ce Patricia a fost “bestia nera” a ucrainencelor la acest turneu, sperăm să devină şi cea a rusoaicelor, asta ca să nu fie cu supărare!

.

.

.

.

8 thoughts on “Victorie senzaţională a Patriciei Ţig şi rezultat pe măsură! S-a calificat în finala de la Baku!

Leave a Reply

Top