SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO Simona Halep la Cincinnati: ”Pe hard mă simt cel mai bine”

VIDEO Simona Halep la Cincinnati: ”Pe hard mă simt cel mai bine”

simona halep cincinnati

simona halep cincinnati
Simona Halep, surazatoare la Cincinnati

Simona Halep a ajuns de ieri la Cincinnati și a și participat la o acțiune oficială: All Access Hour, acolo unde a dat numeroase interviuri, dar a și interacționat cu fanii, așa cum ați văzut AICI.

Simona a acordat un interviu pentru WTA, în care a vorbit despre turneul de la Toronto, despre Belinda Bencic, dar și despre ce înseamnă pentru ea turneele pe hard.

Referindu-se la turneul canadian, unde a jucat finala, Simona a declarat: ”Am avut o săptămână bună în Toronto, am jucat un tenis bun și am avut meciuri foarte grele. Căldura a fost un pic prea mult pentru mine, m-am simțit un pic bolnavă pe teren, dar am făcut o treabă foarte bună și mă bucur că am putut juca finala aproape până la capăt. Bencic și-a îmbunătățit mult jocul, am mai jucat cu ea anul trecut, iar acum lovește mai puternic, se mișcă mai bine. Are foarte multă încredere, pentru că a învins multe jucătoare de top, are un viitor foarte frumos și va fi cu siguranță în Top 10”, a spus ea.


Întrebată cum se simte pe hard, dacă îi place mai mult decât zgura, de exemplu, Halep a fost categorică: ”Mă simt mai bine pe hard. Pot fi mult mai agresivă. În mod normal, sunt rapidă pe teren și hard-ul e o suprafață bună pentru a juca pe ea. Sunt încrezătoare că pot juca mult mai bine pe această suprafață. E mai bine decât pe zgură sau iarbă.”.

CITEȘTE ȘI:  WTA Shenzhen 2018: Simona Halep a făcut primul antrenament în China - FOTO

Leave a Reply

Top