SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Ana Bogdan a intrat în premieră în Top 150 WTA. La dublu, Raluca Olaru e prima dintre românce

Ana Bogdan a intrat în premieră în Top 150 WTA. La dublu, Raluca Olaru e prima dintre românce

ana bogdan tenis wta romania

ana bogdan tenis wta romania
Ana Bogdan

Clasamentul mondial WTA publicat azi i-a adus o nouă premieră Anei Bogdan. Aceasta a intrat pentru prima dată în carieră între primele 150 de jucătoare ale lumii. Și la dublu sunt vești bune pentru Raluca Olaru.

Simona Halep este, desigur, jucătoarea cel mai bine clasată. Ea se menține pe locul 2. E urmată de Irina Begu, care a urcat un loc și a revenit pe 29. În continuare o găsim pe Monica Niculescu, care a coborât 10 poziții și e acum pe 49 în lume, dar și pe Alexandra Dulgheru, care ocupă poziția a 54-a, în coborâre trei locuri. Andreea Mitu încheie prezențele românești în Top 100. Din păcate, rezultatele mai slabe din ultima perioadă își fac simțite prezența și în ierarhie, acolo unde consemnăm o coborâre de 5 locuri, până pe 84 în lume.

În Top 200 le mai avem pe Patricia Țig, care a urcat o poziție și și-a egalat cea mai bună performanță din carieră, locul 115, pe Ana Bogdan, care a urcat 9 locuri și e acum pe 150, o premieră pentru ea, și pe Sorana Cîrstea, care a urcat un loc și e acum pe 195.

AICI aveți poziționarea tuturor jucătoarelor din România în clasamentul mondial de simplu.


La dublu, consemnăm o premieră: Raluca Olaru a urcat două poziții până pe cel mai bun loc din carieră, 45, și e pentru prima dată jucătoarea numărul 1 a României în această ierarhie. E urmată de Irina Begu, care a coborât 12 locuri și e acum pe 56 în lume. A treia în acest clasament e Monica Niculescu, care a coborât un loc și e pe 57.

Leave a Reply

Top